Alexander Zobel
Paulina Danielsson nekades att komma in på krogen. - Foto: kattpaow/Instagram

Paow nekades att komma in på krog i Danmark: "Kriminell.."

Paulina "Paow" Danielsson berättar nu att hon tidigare i veckan nekades att komma in på en krog i Köpenhamn. Hon känner nu, mer än innan, att hon är klar med landet och redo att flytta till Sverige.


Paulina "Paow" Danielsson, har under de senaste månaderna bott tillsammans med sin danske pojkvän Alexander Zobel i Köpenhamn. 

Hon har flertalet gånger uttryckt sin kärlek för pojkvännen och deras liv tillsammans – men samtidigt också hintat om att hon inte trivts i staden utan konstant saknat Stockholm. Bland annat efter att paret varit ute på krogen och Paow då fått drinkar kastade på sig

"Alla tjejer är så otrevliga. Knuffas, kollar snett och häller drinkar på en. När man har bord ute kommer det en svärm av groggluder och dricker upp ens alkohol. Ingen Taxi. Eller jo men inte Uber. Utan typ som Taxi Stockholm. Dyrt. Dom blir arg för att du gjort operationer", skrev hon då och fortsätter: 

Paow berättade vad hon inte gillar med Danmark. Bildkälla: kattpaow/Instagram

"Eller dom är typ taskiga mot Alex och frågar om jag tvingat honom göra sina tänder. Dom blir otrevliga om de märker att du har pengar. Folk blir så fulla och jobbiga ute samt att det är pissdyrt i matbutiker", avslutade hon. 

Och nu har det hänt ännu en grej som fått Paow att ge Danmark fler minuspoäng. 

Paow: "Fick inte komma in"

Tidigare i veckan var Paow ute och skulle till att gå in på en krog. Enligt henne stoppades hon och nekades att komma in. 

Anledningen ska enligt Paow varit hennes tatueringar. 

Paow berättade för sina följare vad som hade hänt. Bildkälla: kattpaow/Instagram
"Inte direkt så man ser kriminell ut", skrev Paow. Bildkälla: kattpaow/Instagram

"Kom alltså inte in på ett ställe som är en bar i Danmark. På grund av mina tatueringar. Dags att flytta tillbaka till framtiden"

"Inte så att man ser kriminell ut eller klär sig dåligt. Skulle säga att jag klär mig bättre än 97 procent av folket här. Nej fyfan. Dags att åka hem till Sverige nu", skriver Paow. 

Paulina har tidigare berättat för sina följare att hennes pappa nu ordnat en lägenhet till henne och pojkvännen på Karlaplan i centrala Stockholm där de kommer att kunna bo på obestämd tid. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!