Paow får drinkar kastade på sig i Danmark

Det är i ett Instagraminlägg som Paulina Paow Danielsson kastar en rejäl känga mot Danmark och människorna som bor där.


Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson, 27, befinner sig i skrivande stund i Danmark med sin pojkvän Alexander Zobel

Paow och pojkvännen är upp över öronen förälskade. Bidlkälla: kattpaow/Instagram

Paret träffades under en resa under sommaren och har efter det suttit ihop. 

Paow och Alexander har nyligen varit ute på ett litet äventyr där de bland annat stannade till i Turkiet där båda gjort ingrepp, bland annat fixade pojkvännen samma slags fasader som Paow har på sina tänder. 

Det ryktas nu även om att Alexander ska ha gjort samma ögonlyft (cat eye) som Paow gjort och att det är därför han inte lagt upp någon bild på ett bra tag. 

Paow: "Dom kastar drinkar på mig"

Efter sin resa har Paow och Alexander valt att stanna till i Alexanders hemland Danmark. Men enligt Paow har det inte varit någon vidare upplevelse. 

I ett inlägg på Instagram skrev hon nyligen ut hur det kommer sig att hon inte trivs i sin pojkväns hemmatrakter. 

"Alla tjejer är så otrevliga. Knuffas, kollar snett och häller drinkar på en. När man har bord ute kommer det en svärm av groggluder och dricker upp ens alkohol. Ingen Taxi. Eller jo men inte Uber. Utan typ som Taxi Stockholm. Dyrt. Dom blir arg för att du gjort operationer", skriver hon och fortsätter: 

"Eller dom är typ taskiga mot Alex och frågar om jag tvingat honom göra sina tänder. Dom blir otrevliga om de märker att du har pengar. Folk blir så fulla och jobbiga ute samt att det är pissdyrt i matbutiker". 

Paow berättade vad hon inte gillar med Danmark. Bildkälla: kattpaow/Instagram
"Är djupt besviken på Danmark", skrev Paow. Bildkälla: kattpaow/Instagram
Paow passade på att hylla pojkvännen. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Trots motgångarna landar ändå Paow i att det bästa med att vara i Danmark är att hon får vara tillsammans med pojkvännen. 

Hur länge de ska stanna är ännu oklart. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!