Anna Brolin och Jesper Reborn skiljer sig efter 9 år som gifta.
Anna Brolin och Jesper Reborn skiljer sig efter 9 år som gifta. - Foto: STELLA Pictures.

Efter skilsmässoavslöjandet – nu återförenas Anna Brolin och ex-maken igen

För ett par dagar sedan kom programledaren Anna Brolin ut med att hon och maken Jesper Rodhorn skiljer sig efter nio år som gifta. Men nu har de återförenats.


Anna Brolin, 41, har hittills gjort en succékarriär. Hon är mest känd som reporter och programledare i program som Farmen och Biggest Loser. På senare dar har hon också synts av en helt annan anledning. För bara ett par dagar sedan kom hon och maken Jesper Rodhborn, 47, ut med att det går skilda vägar. 

Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig – efter nio år som gifta 

I ett gemensamt inlägg på Instagram skriver dem att separationen var ett gemensamt beslut. 

"Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner. Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras. Anna och Jesper", skriver dem under en bild på dem och sönerna Lionel, 7 och Elton, 5. 

Anna Brolin och Jesper Rodhborn återförenas

Detta kan vara en stor anledning till varför de bara några dagar senare har synts ihop. Det var nämligen under söndagen som Anna publicerade videor och bilder på när hon och Jesper åker karusell med de båda sönerna på Gröna Lund. 

"Med glada gossar på Grönan", skriver hon.

Med andra ord verkar det som att Anna och Jesper håller en god relation och förblir vänner. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!