Bianca Ingrosso blir nu gudmor till vännerna Melina och Jacob Criborns son Jack.
Bianca Ingrosso blir nu gudmor till vännerna Melina och Jacob Criborns son Jack. - Foto: @melina.criborn/Instagram och Jessica Gow/TT

Bianca Ingrossos oväntade roll i Melina Criborns förlossning: "Fick välja..."

Melina Criborn och Nause har nu blivit föräldrar till sitt andra barn, sonen Jack. Stolt gudmor blir vännen Bianca Ingrosso - som hade en något oväntad roll i Melinas förlossning.


Influencern Melina Criborn, 31, har nu fått sitt andra barn tillsammans med Jacob Criborn, 31, även känd som DJ:n "Nause". Sedan tidigare har de dottern Cleo, som artisten Benjamin Ingrosso är gudfar till. Paret är nämligen goda vänner med familjen Wahlgren/Ingrosso, och har ofta synts till i "Wahlgrens värld" samt på sociala medier tillsammans med både Benjamin och Bianca Ingrosso.

På sociala medier berättar nu Melina Criborn själv om nytillskottet i familjen - sonen Jack.

"JACK CRIBORN 2022.04.26" skriver hon på Instagram.

Även Jacob "Nause" Criborn delar med sig av familjelyckan på Instagram.

Bianca Ingrosso blir gudmor

Den här gången var det alltså Bianca Ingrossos tur - hon blir gudmor till Melina och Jacob Criborns son Jack. I Melina Criborns senaste video för “Gravid vecka för vecka” på Youtube, som hon deltagit i under graviditeten, pratar hon och Bianca om den kommande förlossningen.

– Bianca vill ju helst följa med oss och jag har sagt att hon får det. Men jag tror inte hon får det på grund av Corona…, säger Melina i videon.

Melina Criborn och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Biancas del i förlossningen

Bianca Ingrosso fick i alla fall ta del av förlossningen på ett litet hörn, genom att välja en låt som Melina Criborn skulle föda till. 

– Jag tycker en Harry Styles-låt, eller Justin Bieber…, säger Bianca och stämmer in:

– Baby, baby, baby, oh…

I en intervju med mama har Melina Criborn tidigare berättat om varför hon och Jacob valt just syskonparet Ingrosso som gudföräldrar till sina barn.

– För oss har det faktiskt varit viktigt med gudföräldrar och de ”paren” som nu är valda har alltid varit självklara. För oss har det varit viktigt att det är personer som ger våra barn tid, inte en sån som bara träffar sitt gudbarn 1-2 ggr per år på till exempel födelsedagar. Utan personer som vill vara med oss alla och hänga, sa Melina till mama.

Stort grattis till Melina och Jacob önskar vi!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!