Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso

Bloggerskan och influencern Bianca Wahlgren Ingrosso föddes den 30 december 1994. Hon är dotter till Pernilla Wahlgren och krögaren Emilio Ingrosso. Bianca har ett förflutet som sångerska och musikalartist.

De senaste åren har Bianca blivit en av Sveriges mest kända influencers – på Instagram har hon över en halv miljon följare, och hon syns med sin bror Benjamin Ingrosso och mamma Pernilla i "Wahlgrens värld" i Kanal 5. 


Bianca driver en blogg där hon skriver om mode, mat och resor. Bianca har även öppet berättat om sin panikångest och sin ätstörning bulimi.

Bianca är en av jurymedlemmarna i "Talang Sverige" som sändes under våren 2018 i TV4.


Tillsammans med sin bästa kompis Alice Stenlöf har Bianca podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bianca är en av Sommarpratarna 2018 i Sveriges Radio.

Bianca Ingrosso var en av Sommarpratarna år 2018 och berättade öppet om sina ätstörningar, sin relation till sin familj och hennes föräldrars skilsmässa som präglade en stor del av Biancas uppväxt.Bianca bor i norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Hon är tillsammans med Phillipe Cohen som hon dessutom nyligen har flyttat ihop med.


Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen.
Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures.