Aron Anderson skadas mitt under dansnumret.
Aron Anderson skadas mitt under dansnumret. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg/Instagram/Aron Anderson

Let's Dance-stjärnan Aron Anderson skadad

Aron Anderson, 34, är just nu aktuell i tittarsuccén Let's Dance. Nu berättar om skadan.


Idrottaren och äventyraren Aron Anderson, 34, har hittills upplevt mycket i sitt liv. Vid 25 årsålder drabbades han av cancer fyra gånger, varit med på fyra Paralympics i tre olika sporter, vunnit 10 JVM guld i friidrott och blev den förste man någonsin att bestiga Kebnekaise i rullstol. Nu är han i fullgång med programmet Let's Dance som ses av miljoner tittare varje vecka.

Tony Irving ryter ifrån efter fansens klagomål mot Aron Anderson

Aron har hittills gjort stor succé och skapar historia i programmet på grund av att han är den första deltagaren som är rullstolsburen. Han har bevisat att det är möjligt att leverera på dansgolvet trots sitt handikapp och han har fått höga poäng av juryn genom hela säsongen. Däremot tycker vissa att det är orättvist och anser att han har en fördel eftersom juryn inte kan bedöma hans fotarbete på samma sätt som de andra deltagarna. En av jury-medlemmarna Tony Irving, 55, ryter ifrån mot detta och säger: 

– Aron måste inte bara hantera Jasmine med sina händer, han måste också jobba med sin rullstol, sin viktfördelning, hans händer ska föra honom i rätt riktning samtidigt som han för Jasmine. Han har ett svårare uppdrag, säger Tony till Aftonbladet, och uppmanar tittarna att sluta med sina kommentarer. 

Aron Anderson skadad mitt under sändning

Aron har minst sagt visat tittarna att det är fullt möjligt att leverera på dansgolvet. Men sen kom den plötsliga vändningen. Under gårdagens frågestund på Arons Instagram Story frågar en följare om han någonsin skadat sig under träning på Let's Dance. Han öppnar nu upp sig och berättar att han skadade nacken när han lyfte hans danspartner Jasmine Takács, 34, mitt under ett dansnummer. Han visar en video och säger: 

– Japp, fick extremt ont i nacken efter detta lyft. 

Aron fortsätter: 

– Jasmine fick även näsblod när vi tränade för några veckor sedan. 

Foto: Skärmdump av Aron Andersons Instagram Story.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!