Här dyker Theo Wahlgren upp på Caia Cosmetics kontor
Här dyker Theo Wahlgren upp på Caia Cosmetics kontor - Foto: Stella Pictures/Instagram/vanessa.lindblad

Vänta, har Theo Wahlgren börjat jobba på Caia?

Den som följer Bianca Ingrosso på Instagram har kunnat se att Theo Wahlgren spenderar dagarna på Caia-kontoret numera. Vad beror det på? Nu berättar Bianca Ingrosso hur allt ligger till på Instagram.


Bianca Ingrossos, 27, kosmetikabolag Caia Cosmetics går som tåget – och i stort sett varje produktsläpp gör succé bland kunderna. 

Lite andra bullar var det när företaget släppte sin senaste brun-utan-sol. Varvat med positiv feedback började det nämligen dyka upp vittnesmål om att produkten lämnade stora, mörka färgfläckar på kläder och lakan. 

På sin Instagram la Bianca Ingrosso till slut ett pikande inlägg gällande Caias brun-utan-sol.

Här dyker Theo Wahlgren upp på Caia Cosmetics

Men nu har bolaget gjort en förändring i medarbetarstaben – och kanske kan det förhindra en del kritik i framtiden. I dagarna dök nämligen Biancas lillebror Theo Wahlgren, 15, upp på Caias kontor.

Foto: Instagram/biancaingrosso

Men blott 15 år gammal rör det sig såklart inte om någon vanlig anställning, utan Theo har prao på sin skola och har, av allt att döma, valt att avlägga den hos sin storasyster.

Bianca Ingrosso: "Jag och Theo har..."

Kort senare la Bianca Ingrosso upp ytterligare en story på Instagram där hon och brorsan är på språng på stan.

Foto: Instagram/biancaingrosso

– Jag och Theo har varit och hämtat lunch och nu ska vi in på vårt andra möte ihop. Produktutveckling står på schemat. Först var det influensermöte och nu är det produktutvecklingsmöte – kul? Frågar Bianca och riktar kameran mot Theo Wahlgren.

– Ja, svarar Theo Wahlgren då. 

Vi önskar Theo stort lycka till på praktikplatsen!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!