Söndag 26 Jun
Stockholm

Bianca Ingrossos syrliga pik till följarna – efter Caia-kritiken

Bianca Ingrossos sminkbolag Caia Cosmetics nya brun-utan-sol har fått motta kritik
Bianca Ingrossos sminkbolag Caia Cosmetics nya brun-utan-sol har fått motta kritik. Foto: Stella Pictures/Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrossos, 27, kosmetikabolag Caia Cosmetics nya brun-utan-sol har mötte både ris och ros från kunderna. Var det här ett sätt att bemöta kritiken, mån tro?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På bara några år har kosmetikaföretaget Caia Cosmetics, med Bianca Ingrosso, 27, i spetsen gjort total succé. Under 2020 omsatte man 34 miljoner kronor, och bolagets tillgångar uppgick då till över 70 miljoner, enligt uppgifter från Alla Bolag som Nyheter24 tagit del av. 

Men vid några tillfällen har de hamnat i blåsväder efter produktsläpp – ett exempel är deras julkalender från förra året. 

Den levde inte upp till kundernas förväntningar, och kort efter säljstarten började anmälningarna till Konsumentverket trilla in.

Här kan du läsa mer om Caia Cosmetics kritiserade julkalender.

Tiktok-videon visar: "Fläckar efter CAIA-produkt"

För ett par veckor sedan släppte Caia Cosmetics sin nya brun-utan-sol, och även den har mötts av både ris och ros. 

I flera videos på sociala medier-appen TikTok har flera kunder visat upp missnöjda resultat efter användning av produkten. En av de som råkat ut för påstådda fläckar är TikTok-användaren Olivia Alkin.

Caia möter kritik efter brun utan sol-släpper. Bildkälla: blondinalkin/TikTok

I ett uppmärksammat klipp recenserar hon Caias brun-utan-sol, som hon menar färgade av sig på hennes nygjorda pedikyr, lakan och möbler. 

I klippet visat hon även upp påstådda fläckar som menar att produkten orsakat.

Foto: Stella Pictures

Är det här är en pik från Bianca Ingrosso?

Bianca Ingrosso har inte gjort något offentligt uttalande om brun-utan-sol-kritiken – men i början på veckan la hon upp ett inlägg på sin Instagramstory som skulle kunna vara en pik mot anklagelserna, vilket Bloggbevakning även skrivit om.

Foto: Instagram/biancaingrosso

"Jag menar, jag tog på vår mousse precis innan flyget, sen ett andra lager precis innan läggdags och det är INTE EN ENDA FLÄCK. Och jag behöver inte ens duscha av den", skriver Bianca Ingrosso på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.