Carro Angelo
Caroline Kronqvist och Angelo Jovic träffades 2021 i dejtingprogrammet True Love. - Foto: discovery+

True Love-paret Caroline Kronqvist och Angelo Jovic har gjort slut

Det är på Instagram som Caroline Kronqvist berättar att hon och Angelo Jovic valt att gå skilda vägar.


Caroline Kronqvist och Angelo Jovic träffades 2021 i dejtingprogrammet True Love. Serien går ut på att ett gäng singlar åker till det prunkande och soliga Toscana för att dejta varandra i jakten på äkta kärlek. 

Redan i programmets början hittade Angelo och Caroline varandra – men vägen skulle snabbt komma att bli knacklig då Angelo fick intresse för en annan tjej inne i huset. 

Efter ett par veckor tillsammans hittade duon dock tillbaka till varandra och klarade sig hela vägen till final där de halkade på målsnöret. 

Angelo och Carro fann varandra tidigt i True Love. Foto: discovery+

Efter programmets gång har de hållit ihop och även startat upp en Youtubekanal tillsammans. Där har de bland annat avslöjat att de minst sagt hade kul inne i huset. 

Carro och Angelo har idag en gemensam Youtubekanal. Bildkälla: Youtube
"Låg ni i huset?" var en av frågorna. Bildkälla: Youtube

Det var under en frågestund som en följare ställde den raka frågan: "Hade ni sex i huset?"

Och det kan man sannerligen säga att de hade. 

– Ja alltså, det blev ju mycket haha. Vi levde ju livet där inne. Det var ju inte så konstigt att man var sena ner till frukosten, skrattade Angelo. 

– Vi var ju de första som låg i huset, det firades med att det skickades in ett stort paket med kondomer. Vi förstod först inte vad det var i paketet utan tänkte att nu får någon åka hem eller något, sa Carro. 

– Ja men istället var det ett hav kondomer. Det är så sjukt att de klippte bort den scenen? Så fucking synd att det inte är med i programmet, berättade Angelo.

Caroline: "Jag och Angelo har gjort slut"

Men nu ser det ut som att parets kärlekssaga tagit slut. Det är på Instagram som Caroline skrivit ut ett meddelande till sina följare där hon berättar att paret gått skilda vägar. 

Carolines meddelande. Bildkälla: carolinecronqvist/Instagram

Enligt Carro så mår hon och Angelo under omständigheterna bra och har under den senaste tiden hängt mycket med vänner och familj. 

Vad som ligger till grund för uppbrottet väljer hon att inte gå in på. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!