Carolina Gynning berättar om misslyckade skönhetsingreppet
Carolina Gynnings skönhetsingrepp slutade i katastrof. - Foto: Instagram/carolinagynning och Stella Pictures

Paniken efter Carolina Gynnings misslyckade skönhetsingrepp: "Svullnar upp"

I podcasten som Carolina Gynning har med vännen Carina Berg berättar duon om ett skönhetsingrepp som slutade i katastrof. Carolina Gynning ville piffa till sig lite extra inför en gala – men det hela gick helt fel...


Konstnären, profilen och poddaren Carolina Gynning, 43, lever ett minst sagt händelserikt liv. 

Tillsammans med den nuvarande pojkvännen Viktor Philipson, 36, fick hon sin tredje dotter Vilda 2021. Sedan ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker har hon även döttrarna Alicia och Adele

Pernilla Wahlgrens galna kommentar på Gynnings avklädda bild

Carolina Gynning levererar ständigt fartfyllt innehåll på sina diverse plattformar. Senast för ett par veckor sedan la Gynning upp en bild på sig själv i bikini, sittandes på en strand. 

"Här sitter jag och väntar på solen", skrev hon i bildtexten.

Och medan berömmet under bilden haglade från följarna, lämnade även Pernilla Wahlgren en vågad kommentar. Något som fick flera hundra gillamarkeringar… Läs mer här.

Carolina Gynning om katastrofen: "Barbie-händerna..."

Men Carolina Gynning sitter inte alltid iklädd bikini på en strand, utan har även en förkärlek för galor och glammiga utstyrslar. Något som diskuteras i senaste avsnittet av podcasten “Gynning & Berg – Hittar sig själva” som hon har tillsammans med vännen och branschkollegan Carina Berg, 44. 

Foto: Stella Pictures

Det är då duon berättar om ett skönhetsingrepp, som slutade i katastrof. 

– Det är sådant jobb, jag har gått fram och tillbaka i dyra kreationer. Ibland har det tagit timmar att få på sig outfiten. Speciellt den gången med barbie-händerna, berättar Carolina Gynning.

Carina Berg om Gynnings klänning: "Korvskinn-feeling"

Tillfället hon syftar på var inför en gala där Gynning ännu en gång hade tagit piffandet till en ny nivå. 

– För er som inte vet det, Gynning lägger ner jättemycket tid och energi på att göra sig topp tunnor vacker. Det är jättefint gjort mot arrangören, man visar att ”här har jag tänkt till för er skull och sådär", säger Berg och fortsätter: 

– Du hade verkligen gjort det, sytt upp en klänning som var så smal i armarna så det var korvskinn-feeling.

Carolina Gynnings oväntade skönhetsingrepp: "Spruta in..."

Carolina Gynning ska då ha fått rådet att göra något åt hennes händer, som ska ha börjat se lite till åldern ut. 

– Sedan hade du varit hos en entusiastisk skönhetsperson som sa: “Du dina händer börjar se lite gamla ut”, berättar Carina Berg. 

– Det gör de ju faktiskt, jag solar ju du vet, inflikar Carolina Gynning.

– Då sa hon såhär: “Vi kan ju spruta in ett sådant här bra ämne som slätar ut hela handen”, fortsätter Carina Berg. 

Foto: Stella Pictures

Carolina Gynnings misslyckade skönhetsingrepp: "Svullnar upp..."

Carolina Gynning ska då ha nappat på förslaget om skönhetsingreppet och genomgått det dagen innan galan, men det hela gick inte som planerat. 

– Du får en allergisk reaktion på det här ämnet. Händerna svullnar upp till dockhänder som är bulliga på ovansidan och mjuka som en go bebis, säger Carina Berg skrattandes. 

– Jag kunde inte få ut händerna ur klänningen. Ni kan ju fatta designern som hade jobbat och kämpat med den här outfiten i sex månader, hur tråkigt det var för henne, säger Carolina Gynning avslutningsvis.

Carina Berg berättar att de till slut fick sprätta upp klänningen så att Gynning kunde trycka ut sina händer, som hon sedan gjorde allt för att dölja på galans röda matta.

– Då var du tvungen att ha dina händer bakom mig hela tiden, säger Carina.   

Tänk så fel det kan gå!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!