Carolina Gynnings bild på Instagram väcker reaktioner
Carolina Gynnings bild på Instagram väcker reaktioner - Foto: Instagram/pernillawahlgren/carolinagynning

Pernilla Wahlgrens hysteriska kommentar – på Carolina Gynnings avklädda bild

När Carolina Gynning la upp en bikinibild på Instagram var det många följare som flockades till kommentarsfältet – och en av dem var Pernilla Wahlgren. Men man kan onekligen säga att hennes kommentar stack ut från mängden.


Konstnären, poddaren och Youtubern Carolina Gynning, 43, har många strängar på sin lyra. Hon är mamma till döttrarna Alicia, Adele och Vilda, och bor på Ekerö tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 36. 

I sin senaste vlogg bytte familjen det svenska aprilvädret mot sol och bad på Ibiza – en av Gynnings absoluta favoritplatser. Men, precis som med alla andra platser på jorden så kan det ju faktiskt hända att det blir dåligt väder under semestern. Vilket var fallet för Carolina och Viktor. 

Då gjorde Carolina Gynning något som fick Viktor att tappa hakan.

Foto: Instagram

Carolina Gynnings bild på Instagram väcker reaktioner

Men Carolina Gynning har bjudit på mer tappa hakan-innehåll den senaste tiden.

På sin Instagram delade hon i veckan med sig av en bild föreställande henne, sittandes i bikini på en strand. "Här sitter jag och väntar på solen", skriver hon i bildtexten.

Pernilla Wahlgrens oväntade kommentar

Och reaktionerna lät sig inte vänta. Många följare berömde hur snygg Gynning såg ut på bilden, andra påpekade att hennes position såg rätt obekväm ut.

Men en som definitivt stack ut med sin kommentar, det var realitydrottningen Pernilla Wahlgren, 54. 

"Och ropar; ”Fääärdig!!"", skrev hon skämtsamt i kommentarsfältet – och har på bara några dagar fått närmare 700 gilla-markeringar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!