Julia Franzén är på jakt efter ännu en anställd i sitt bolag
Julia Franzén är på jakt efter ännu en anställd i sitt bolag - Foto: Instagram/juliafranzen

Efter sjuka kravlistan – så mycket tjänar du som anställd hos Julia Franzén

I höstas chockade Julia Franzén sina följare med en drygt 50 punkter lång kravlista på hennes blivande assistent. Nu avslöjar hon hur mycket hennes anställda får i lön.


Influenserbönan Julia Franzén, 32, lever livet. På Instagram har hon över 180 000 följare, och där uppdaterar hon följarna om sitt spännande liv. 

Hon bor för närvarande i Marbella, dit pojkvännen tillika nöjesprofilen Bingo Rimér, 47, kommer och besöker henne för jämnan. Paret är inte blyga av sig på sociala medier, och delar ofta med sig av intima bilder och detaljer från deras liv ihop.

Den långa kravlistan skapade rubriker

Men det är inte bara de oblyga bilderna på henne och Bingo som väckt uppståndelse i Julia Franzéns sociala medier. I oktober förra året gick hon ut med att hon behövde en ny assistent – och det skapade rubriker. 

Arbetsbeskrivningen hon la ut bestod nämligen utav 51 punkter och innehöll allt ifrån att väcka Julia, se till att hon kommer iväg till gymmet och tvätta hennes kläder. 

Mer om Julia Franzéns kravlista på assistenten kan du läsa här!

Så mycket pengar tjänar en assistent hos Julia Franzén

Nu är Bachelorette-profilen på jakt efter ytterligare en anställd i sitt bolag, som gjorde en miljonvinst förra året. På sin Instagram berättar Julia att hon söker en extremt organiserad person som är duktig i Excel och kan flytta till Marbella. 

"Hur mycket betalt får de som jobbar för dig? Får de betalt för att provjobba, flyg till Marbella?" Undrar en nyfiken följare då.

Huruvida det är Julia eller de arbetssökande som finansierar omkostnaderna så som flyg och boende under testperioden väljer hon att inte svara på.

Hon avslöjar däremot vad hennes andra assistent tjänar, och utlovar en högre lön för den tjänst hon utlyser nu. 

Så vad tjänar en assistent hos Julia Franzén? 25 000 kronor, visar det sig. 

Foto: Instagram/juliafranzen
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!