Julia Franzen gör en jättevinst.
Julia Franzéns bolag går som på räls! - Foto: Stefan Jerrevång/TT Bild, Duygu Getiren/TT Bild. Bilden är ett montage.

Julia Franzéns nya jättelön – egna bolaget gör miljonvinst

Livet och karriären rullar onekligen på för "Bachelerotte"-tjejen och influencern Julia Franzén. Nu avslöjas Julia härliga jättelön – läs mer om det här.


Influencerbönan Julia Franzén, 32, lever livet. På Instagram har hon över 180 000 följare, och där uppdaterar hon följarna från sitt spännande liv. 

Julia Franzén är tillsammans med pojkvännen Bingo Rimér

Julia såg vi i "Robinson" 2020 där hon kämpade sig igenom 40 dagar innan hon blev utröstad. Julia var även Sveriges "Bachelorette" 2021, och det är inte svårt att förstå varför varför karismatiska Julia har blivit en sån favorit hos svenska folket.

Julia bor i Marbella, och är idag tillsammans med Bingo Rimér, 47. Paret är inte blyga av sig på sociala medier, och delar ofta med sig av intima bilder och detaljer från deras liv ihop.

Julia Franzén. Bildkälla: Stella Pictures.

Vad jobbar Julia Franzén med? 

Utöver sitt liv som influencer så jobbar Julia som personlig tränare och livscoach. På sin hemsida erbjuder hon olika paket med bland annat kostscheman, pepp och träningsupplägg. 

Förutom det så finns det möjlighet för företag att göra samarbeten med Julia som då syns i hennes sociala medier. I skrivande stund befinner sig Julia på en sponsresa tillsammans med ett tandblekningsföretag, och med på resan är även Bingo Rimers ex-flickvän Katrin Zytomierska. 

Nyligen skrev Nyheter24 om vad Julia och Bingo tycker om ett av Katrins personlighetsdrag. 

– Hon bryr sig bara om sitt, sa Julia bland annat. 

Julia Franzén. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia Franzéns pengar – så stor förmögenhet har hon

Allt det här har verkligen gett klirr i kassan!

Julias bolag Julia Franzén AB går nämligen som tåget. Enligt det senaste bokslutet, som syns på Alla Bolag, så omsatte bolaget 2,6 miljoner kronor och gjorde en vinst på nästan en miljon kronor, eller 924 000 kronor om vi ska vara exakta. Det ger Julia en månadslön på 77 000 kronor. 

Och det är en riktig uppryckning om man jämför med hennes tidigare inkomst.

Härligt!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!