Katrin inbjudan
Vad stod egentligen i inbjudan? - Foto: katrinzytomierska/Instagram

Katrin Zytomierska om inbjudan till festen: "Stämmer inte"

Katrin Zytomierska berättar nu hur det egentligen ligger till gällande inbjudningskortet till hennes fest. "Det där stämmer inte".


Det var i slutet av september som Katrin Zytomierska fyllde år vilket firades med en fest som skulle komma att skapa ordentligt ramaskri ute i stugorna. 

Festens tema var nämligen "Pimp ands hoes" där sällskapet hade i uppgift att klä ut sig till hallickar och prostituerade. Och gästerna gick sannerligen in helhjärtat för temat. I videos och bilder syntes även Katrins och Bingo Rimérs barn Ringo och Rambo som också var utklädda till prostituerade. 

En av gästerna som snabbt slängdes under bussen var Ida Warg som några dagar innan varit på ett event var syfte var att skapa medvetenhet om trafficking och hur man arbetar mot det. 

Även Julia Franzén åkte på en rejäl känga efter att högt tjuta "NI ÄR HOROR" till Ringo och Rambo i bilen, vilket hon själv filmade och la ut. 

Både Katrin, Bingo och Katrin har gått ut med ursäkter kring det som hände. Bingo berättade att han satt i tårar och var djupt ångerfull. 

"Jag vill nu vara otroligt tydlig. Jag ber verkligen om ursäkt för vad som hände denna helgen. Jag har nu pratat med folk som är insatta i prostitution, pedofili och trafficking och fått en rejäl insikt om vad som faktiskt hänt. Jag förstår nu att kritiken inte handlade om att jag lät mina killar klä ut sig till tjejer utan att det var en mycket med problematisk utstyrsel. Med facit i hand hade jag såklart gjort annorlunda. Jag vill inte lägga locket på", skrev Bingo till Bloggbevakning som uppmärksammat det hela

Julia tillsammans med Bingo innan festen. Bildkälla: juliafranzen/Instagram

Men någonting som följarna fortfarande undrar är hur det såg ut när inbjudningarna flög ut.

Katrin Zytomierska: "En handskriven lapp bara till henne"

I ett inlägg på Bloggbevakning kunde läsarna ta del av en video där vännen Malin Norlander spelat in när hon tar upp sin inbjudan till festen. Hon öppnade kuvertet där det låg en stor bunt fejksedlar med Katrins ansikte på sig. Hon läste sedan upp orden:

– Haha detta är så jävla kul. Det står 'Babe, dra på dig horkläderna och kom på fest i september'. Man är alltså inbjuden på pimp and hoes fest hos Katrin'. 

Bildkälla: Youtube

Det hela mötte på nytt reaktioner från följare och läsare till Bloggbevakning. 

I ett meddelande till både Nyheter24 och Bloggbevakning berättar nu Katrin att texten som lästes upp inte var en text som gick ut till alla inbjudna gäster, utan bara till Malin då det är en jargong vännerna emellan. 

"Det var en handskriven lapp endast till Malin", skriver hon.

Det stod med andra ord inte i alla inbjudningskort. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!