Vad stod det i Katrin Zytomierskas festinbjudan?

”Dra på dig horkläderna…”
Classy!

I det här inlägget fanns det tidigare en video från en av Katrin Zytomierskas vänner som postats på Instagram. 
I den öppnar hon sin festinbjudan och läser ”Dra på dig horkläderna…”
Sedan jag uppmärksammade det så har videon försvunnit från Youtube och jag har ombetts ta ner mitt inlägg med den inbäddade videon.
Enligt Katrin var det här en individuellt skriven text till hennes vän och inte det som stod i den generella inbjudan.
Vad som stod i den förblir alltså ett mysterium.

”Dra på horkläderna” är alltså ett internt skämt, mellan de båda väninnorna och ingenting som alla gästerna uppmanades till.

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hoppsan

  Vem är hon Malin egentligen? Nån som vet? Hon dyker upp i mina flöden just nu och hon verkar ju va den kvinnliga versionen av Daniel Paris och verkar bete sig som tanbyklara. Umgås med influensers och verkar vilja rida på den vågen får jag känslan av?

   Hon jobbar som nattklubbsvärdinna. Så ja hennes jobb är att smöra för ”kändisar”. Hon försöker väl även själv bli en influenser och satsar mkt på hennes youtube.

    Fattar! Tidsfråga innan hon är med podd också då ?

    *sin

   Kvinnliga versionen av Daniel Paris, den var bra, klockrent! Horkläder brukar Bianca och gänget också säga om sina kläder som visar mycket hud, så de slänger sig med sådana ord. Biancas kanaler är inte särskilt barnvänliga, och definitivt inte vissa poddar. Måste säga att jag tycker det är fel att Katrin får skäll för det som Julia gjorde, det var inte Katrin som kallade sönerna för h*ror.

  OT men ni som har adblocker på mobilen, ni laddar ner det från Google play? Slipper ni den där förbannade filmen som autospelas och det där som ser ut som ett meddelande från Kry?
  Vilken använder ni?

   Jag använder webbläsaren Brave på mobilen, som typ har inbyggd adblock. Har fungerat felfritt för mig och får aldrig upp annonser iaf. Tips!

    Tack, aldrig hört om Brave, ska kolla. Använder Chrome.

   Min adblocker tar inte bort den jävla spelaren i slutet på inläggen men väl allt annat. Har dock iPhone och är osäker på om appen är kompatibel med android, men den heter adblock pro i alla fall. Funkar skitbra i alla andra lägen.

  Vilken otur för Warg osv att inbjudan var så otydlig. Fanns ju inte en möjlighet att hon skulle uppfatta festens tema…?

   Herregud ?

   Då kan vi ju med stryka att Daniel Paris inte uppfattade temat också. Dock eloge att han ändå dök upp med en käpphäst… men otvivelaktigt att inbjudan var otydlig för varken han eller Warg.

   Vilket trash hela patrasket….. och folk ser upp till dessa människor. Urk.

    Precis och har lagt märke till att Daniel och Katrin inte kommenterar någonting på varandras insta längre? Undra om deras supervänskap tog slut efter festen?

     Hans nya bästis verkar ju vara Carina Berg så kanske det ??‍♀️

     Han vågar väl inte för han är rädd om sin karriär och sitt rykte. Jag undrar mest om Katrin är arg på Julia, det borde hon vara.

      Katrin är garanterat piss på Julia. Bägge är ju nere i Marbella nu men verkar inte direkt hänga med varandra. ?

    Eloge? Det hade han kunnat få om han tackade nej till inbjudan. Nu gick han ju ändå på festen så det kan inte ha varit ett såå olämpligt tema enligt honom. Han ville ändå vara med när puma slickade svenska b-kändisarna i röven liksom.

     Sant faktiskt! Menade väl egentligen eloge till att han inte följde temat, men du har absolut rätt i att han borde bara inte ha gått på festen överhuvudtaget!

     Jag tror iofs att effekten blir större av att man dyker upp med en käpphäst, än att man stannar hemma. Vem hade märkt om han stannat hemma?

     Om alla gjort som honom hade det ju faktiskt blivit en bra fest! Snopet för Katrin också.

  Tack Camilla. Vad trevligt med tidiga inlägg.

  Vääldigt classy! ?

  Man skulle inte bli förvånad om hon hade också lagt till ”glöm inte att ta med barnen och klä dem också i horkläder!”. Trashkvinna.

  Saknar ord…Eller de ord jag kommer på kanske inte ska skrivas ut…Men jag gör det ändå?IQ-befriad, ingen moral, inte öppnat en tidning under hela sin livstid, max kollat på typ nån dokusåpa där stilen liknar detta, åldersnoja, narcissistiskt behov av att visa upp sin svältfödda kropp, underkänt föräldraskap, rör sig tydligen med likasinnade idioter, tragiskt….äh, nu slutar jag. Med ett fy fan!

  Det går bra nu….för alla som inte hade en aning vad de gick på för fest….
  Men de har ju fått lektion efteråt och förstår numera vad en prostituerad och en hallick är… så då är ju allt förlåtet att man dessutom klädde sina minderåriga barn till ”hooooror” som de så glatt ropade med styvmorsan i bilen.
  Tänk att vara 45 bast och inte haft en aning om vad prostituerad är… tur då att det inte vad Pedofiltema…

  DRa på dig horkläderna? Undrar om de hade sådana hemma… med tanke på att ingen på festen visste något om prostituerade… eller de kanske frågade en hallick på stan om de kunde få låna hans traffickingoffer om lån av kläder…
  Kanske boxaren P.R kunde hjälpa dom…

   Det är inga problem, Buttericks säljer faktiskt såna outfits så då är det okej, faktiskt.

    Ja och det är ju bara bra med könsroller och att pojkar får klä ut sig i flickkläder. Det har ju Bingo gjort………

    mmmm det är det ju då 😉
    Och de hade nog i barnstorlekar med

  32 år och pratar som att hon är 16?

  Saknar KZ ursäkt, tycker hon kommer billigt undan. Bingo & Julia har pudlat men KZ instagrammar på som inget hänt.

   Hon tycker väl inte att hon har gjort något fel?! Tycker man inte det så blir en ursäkt ändå helt värdelös.

   Vet inte varför men jag får känslan av att Katrin lagt all skuld på Julia? De är dessutom i Marabella samtidigt nu men inte lagt ut en enda story på varann.

    Man märker ju i Katrin och bingos podd att hon INTE är glad över bingos nya kärlek. Tror hon är dels avundsjuk, dels nervös över hur lite uppmärksamhet deras barn kommer få när bingo skaffar fler med Julia.

    Så fort han pratar om Julia får Katrin ett utbrott. Och nej jag tror knappast att hela denna historia gjorde något bättre

     Ah! Jag lyssnar ej på podden. Haha berätta mer om utbrotten! Ohälsosam ”familje”dynamik.com

     Har inte lyssnat på podden men tror inte Katrin är avundsjuk men kanske tycker hon också att Bingo blivit som besatt av Julia. Jag tycker han blivit så fjantig och barnslig och han måste nämna Julia hela tiden och vill framhäva och upphöja henne. För ett tag sedan undrade han hur han kunde få en sån tjej – för att du är känd, rik och har lägenhet i Marbella, att han inte förstår det själv. Inget illa menat, menar inte att det är något fel på honom men alltså om Julia är så kär varför vill hon hellre vara i Marbella än med sin älskade, hon har ju inget som binder henne i Marbella. De bortförklarar det med att de älskar att längta och har djupare samtal på distans haha. Bingo la ut att de firar ett år som jag förstod det MEN för ett år sedan så påstod väl Julia på att hon dejtade Felix. Hmmm hon är märklig, hon vill mest ha fame.

      Har tänkt på detta också! Den som dragit vinstlotten i relationen är ju helt klart Julia. Gratis lägenhet i Marbella där hon och hennes familj kan leva gott, träffar endast Bingo en gång i månaden, kan fortsätta med sitt oklara jobb som ”image model” för rika män världen över etc. Home rum för Julia från Lerum liksom.

   Vad ska vi med alla dessa ursäkter till egentligen? Rätt meningslösa oftast. Det viktiga är vad man gör, inte hur bra man är på att pudla hit och dit.

  Härligt. Detta tar ju bort legitimiteten för alla ursäkter som gick ut på att ”man inte riktigt förstod” vad temat innebar. Det stod uttryckligen i inbjudan på klar och tydlig svenska, inte bara på svår och lite glammig ? engelska. Jag antar att denna lilla inneklick av människor helt enkelt har låg IQ och en annan moralkompass än många andra. Tänker att visst, sånt här han hända i nån vänkrets var som helst i Sverige, men man kanske då inte har sociala medier som ett av sina viktigare arbetsverktyg. Lägga ut detta för allmän beskådan och tro att folk inte reagerar när t o m barn är inblandade är ju lite… naivt, om man vill använda ett snällt ord.

  Någon som vet varför hennes ”blåa Instagram plupp” försvunnit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.