Bingo Rimér
Bingo Rimér delar med sig av en hemlighet... - Foto: Jessica Gow/TT

Bingo Rimérs snuskiga avslöjande chockar vännerna: "Kommer aldrig att hälsa igen"

Att Bingo Rimér inte är någon blyg viol – det är ingenting som är nytt under solen. Men nu har han berättat någonting som sannerligen fick många av hans vänner och följare att rygga tillbaka.


Att duscha, städa och tvätta händerna hör för många till den dagliga rutinen. Men för paret Bingo Rimér och Julia Franzén är verkligheten en annan. 

Julia har flera gånger filmat i sin lägenhet borta i Marbella och beklagat sig över att det är stökigt. 

– Jag är lite skitig av mig, duschar absolut inte varje dag och är väl inte supernoga med det där, berättade hon skrattandes i en video. 

Så här kan det se ut hemma hos Julia Franzén. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

I videon råkade Julias menstrosor komma med i bild men hon förklarade då att hon då hade kopparspiral vilket då bidrar till en riklig mens. 

Julias menstrosor kom i bild. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

Men följarna har svårt att acceptera Julias städvanor och brukar ofta kommentera att hon har det stökigt. 

"Har du haft jordbävning eller hur kan det bli så rörigt?", "Hur kan det bli så stökigt? Varför inte plocka i ordning med en gång?" och "Huuuur kan du lyckas stöka ner så?", skrev en användare i hennes kommentarsfält. 

Men nu har även Bingo berättat en sak som fått följarna att reagera. 

Bingo Rimér: "Jag gör det väldigt sällan..."

På Instagram pratar nämligen Bingo med sin träning och det faktum att han vill må bra och hålla sig stark. Han berättar då att han väldigt sällan tvättar sina händer. 

"Har du ett mål med din träning? Mitt mål är i första hand att må bra. Känna mig stark. Sova gott och få vara frisk. Jag har också en bekännelse att göra. Jag tvättar typ aldrig mina händer. Jag tvättar aldrig frukt eller grönsaker. Tappar jag något på ett golv eller marken så blåser jag bort smutsen och sväljer det glatt. Jag hoppas inte Alex läser detta", skriver han och syftar då på Alexander Klingstedt.

Bildkälla: bingorimer/Instagram

"När ungarna är krassliga så försöker jag såklart undvika att låta dom nysa eller hosta mig rakt i ansiktet. Men i övrigt så bryr jag mig inte alla". 


"Det låter väldigt äckligt". Bildkälla: bingorimer/Instagram

Några av följarna höll med Bingo och anser inte att det är så viktigt med just damm och smuts. 

Andra ansåg att det hela var lite obehagligt och att de helst skulle undvika att ta honom i handen nästa gång de träffades. 

Och ja, smaken är ju som baken. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!