Just nu
Loreen
Loreen blev avbruten under sin show. - Foto: TT/discovery+

Pernilla Wahlgren hänger ut Mello-mannen: "Här är idioten..."

Det var under den sista deltävlingen av Melodifestivalen som en man plötsligt stormade scenen. Det hela möttes av starka reaktioner och en av de som reagerat väldigt starkt – det är Pernilla Wahlgren.


Det var under Loreens framträdande av låten "Tattoo" i lördagens deltävling av Melodifestivalen som en person stormade scenen – och numret tvingades avbryta.

David Alcer stormade scenen under Melodifestivalen

I en intervju med Expressen berättar 27-åriga David Alcer, medlem i organisationen "Återställ Våtmarker" och doktorand vid Lunds universitet, om varför han valde att gå upp på scenen under favorittippade Loreens nummer och orsaken bakom.

– Vi befinner oss på väg mot ett klimathelvete och vi måste göra allt vi kan för att förhindra det värsta i klimatkatastrofen.

Egentligen var tanken att tre personer skulle storma scenen, men David var den enda som lyckades.

Loreen. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

– Det var synd att det som stod på banderollen inte syntes så bra, för det är ett viktigt budskap. Men det verkar ändå som att vårt budskap kom fram och det är det viktigaste för oss, säger han till Expressen och menar att han har förståelse för att tittarna tog illa upp:

– Jag kan förstå att vissa tittare blev upprörda över att Loreens nummer inte gick som planerat. Men tänk hur arga våra barn kommer bli om tjugo eller trettio år när de vet att vi hade kunnat agera och valde att inte göra det?

Loreen själv tog det hela med en klackspark. 

– Jag förstår på något sätt. Jag tycker det är viktigt med människor som står för någonting och vågar säga vad de känner. Just den biten förstår jag, sa hon till Aftonbladet.

Loreen tog sig vidare till final. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Pernilla Wahlgren: "Idiot"

Någon som tog det hela hårt var Pernilla Wahlgren. Pernilla som själv är van showartist menar att det är totalt smaklöst och elakt att förstöra någons uppträdande. 

"Här är han. Idioten som förstörde Loreens nummer. Ironin i att ingen såg vad det stod på skylten". 

"Jag hjälper mer än gärna till". Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram
Från Pernillas story. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

"Be snällt nästa gång, istället för att sabotera för människor som jobbar hårt. vill man få ut sitt budskap går det att lösa utan värdelösa kupper", avslutade hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!