Isabella Löwengrip gästade Fördomspodden där hon berättade om en intensiv flirt
Isabella Löwengrip gästade Fördomspodden där hon berättade om en intensiv flirt - Foto: Stina Stjernkvist/SvD/TT & Lisa Arfwidson/SvD/TT

Isabella Löwengrip avslöjar romansen med världsstjärnan: ”Hade en flirt”

I veckans avsnitt av Fördomspodden får Isabella Löwengrip bemöta programledaren Emil Perssons fördomar. Då bjuder hon på en saftig detalj om en intensiv flirt med en viss världsstjärna.


I veckans avsnitt av Fördomspodden är Isabella Löwengrip gäst. Företagaren och den före detta bloggdrottningen fick under intervjun bemöta programledaren Emil Perssons fördomar. 

Isabella Löwengrips intensiva kontakt med stjärnan

En stund in i programmet får hon en fråga som hon har svårt att förhålla sig till på grund av sitt bristande intresse. Då skiftar hon fokus och ger en liten hint om flirten hon haft med en högavlönad superstjärna.

Beslutet att ge fotbolls-Vm till Qatar, 10 poäng?”, frågar Emil Persson.

Då svarar Isabella Löwengrip att hon inte kan något om fotoboll.

– Men jag antar att det är fel för det är en diktatur. 

"Kan du nånting om fotboll?"

Då tar hon en lång paus innan hon ger ett mer utvecklat svar. 

– Jag hade typ en liten flirt med en fotbollsspelare en gång och han är från Belgien. Vi hade en extrem sms och samtalskontakt under flera månaders tid men han befann sig mycket i Kina under den tiden. Felly, Fellaini eller nåt sånt.

Personen hon syftar på är alltså fotbollsproffset Marouane Fellaini. Den resliga belgaren har spelat i klubbar som Everton och Manchester United innan flyttlasset gick till Kina 2019.

Isabella Löwengrip berättar att anledningen till att de kom i kontakt med varandra var på grund av gemensamma bekanta.

Marouane Fellaini är även känd för sitt stora hår. Foto: Michel Spingler


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!