Patrik Arve är artist och låtskrivare. Han är bland annat känd som sångare i Teddybears
Patrik Arve är artist och låtskrivare. Han är bland annat känd som sångare i Teddybears - Foto: Jonas Ekströmer/TT & Claudio Bresciani/TT

Teddybears-sångaren Patrik Arve om sexlivet: ” Är lite känsligt...”

I veckans avsnitt av Fördomspodden gästar sångaren och artisten Patrik Arve. Han får då bemöta programledaren Emil Perssons fördomar varpå Teddybears-sångaren även öppnar upp om hur det är att åldras och synen på sex.


En av Sveriges populäraste poddar är Fördomspodden. I det senaste avsnittet gästas Emil Persson, som är programledaren, av ingen mindre än musikern, artisten och låtskrivaren Patrik Arve. Bland annat känd som sångare i supergruppen Teddybears.

Patrik Arve öppnar upp om sexlusten

Som vanligt går det hela ut på att gästen ska bemöta fördomar som programledaren kan tänkas ha. I veckans avsnitt är en av dem bland annat Emil Perssons syn på Arves "kåthet".

"Du blir kåt när en kvinna tappat rösten?", frågar Emil Persson.

Patrik Arve följer upp detta med ett skratt innan han ger ett tydligt svar. 

– Näe, såsen har lagt sig i min gubbkropp kan jag säga. 

Han utvecklar vidare att han och partnern sällan har samlag med varandra och att sexlusten minskar med åldern. Men han vill samtidigt förtydliga att det fortfarande förekommer. 

– Det är spännande för det är lite känsligt fortfarande. Just den grejen att snacka om det. Vi har snackat om det men det är ju inte helt över om det är det du menar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!