Dessie
Dessie har gjort sig väldigt illa. - Foto: nilsson.desiree/Instagram

Dessie visar upp skräckbilder på ansiktet: "Med en tång..."

Desirée Nilsson har under veckan varit med om någonting obehagligt. Hon valde efteråt att visa upp bilder på det hela. Känsliga läsare varnas.


Desirée Nilsson, 28, gjorde sig känd för cirka 15 år sedan då hon startade en blogg som snabbt fick rusningstrafik. Under bloggeran delade hon rampljus med bland andra Paulina "Paow" Danielsson och Alexandra (då Kissie) Nilsson och tjejerna genererade läsare till varandras bloggar genom att de hade en rad tjafs och skiljaktigheter. 

Idag har Desirée Nilsson bytt bana och sadlat om till framgångsrik mäklare. Alexandra har lämnat smeknamnet "Kissie" bakom sig om kört en fullständig rebranding. 

Dessie arbetar idag som mäklare på en firma i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures
Paow arbetar med sina sociala medier och OnyFans. Bildkälla: Stella Pictures
Alexandra Nilsson arbetar med sina sociala medier och har även släppt böcker. Bildkälla: Stella Pictures

Alexandra Nilsson och Dessie är vänner idag 

I SVT-dokumentären som släpptes om bloggbråken avslöjade Alexandra Nilsson att hon och Dessie umgås titt som tätt idag. 

– Det har varit väldigt roligt att spela in detta och talas vid. Nästan ännu roligare om vi inte hade umgåtts på fritiden höll jag på att säga, för det gör vi ju faktiskt. 

– Vi ses ibland och hänger, men oavsett det så är detta väldigt roligt, att ses och gå igenom allting som hänt, men nu ska jag inte säga för mycket utan ni får se det hela när dokumentären kommer, sa hon då. 

På Instagram följs Dessie idag av omkring 40 000 där hon dagligen visar upp glimtar från sin vardag som mäklare och mamma. 

Men denna vecka gick inte allt som väntat. Desse har nämligen ramlat och brutit näsan. 

"Tjej som gjorde faceplant och bröt näsan. Bara jag som lyckas med sånt. Fick försöka bryta tillbaka den häromdagen, värsta smärtan jag någonsin upplevt. 

En tång rakt uppkörd i näsan samtidigt som man har en läkare som bryter näsbenet tillbaka. Och jag var vaken med dubbel bedövning. Skrek som en stucken gris och trots det blev det misslyckat, så en narkos och operation senare så hoppas jag att det blir bra. Bryt aldrig näsan, brutal smärta, men de ba köra". 

I kommentarsfältet var det en följare som skrev att hon misstänkte att Dessie opererat sin näsa. Hon svarade då:

"Har gjort 2 som jag varit öppna med dessutom så varför skulle jag inte de nu".

Vi hoppas att hon får ett snabbt tillfrisknande. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!