Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso filmade sig när hon gjorde en sak man inte får. - Foto: instagram/Instagram

Här gör Bianca Ingrosso det olagliga på väg hem från Båstad

Bianca Ingrosso var en av de kända ansikten som under helgen befann sig nere på festival i Båstad. Men på väg hem så råkade hon filma sig själv när hon göjorde någonting olagligt.


Under helgen gick SummerON Festival av stapeln, vilket få med sociala medier kan ha missat.  På scenerna fick gästerna på festivalområdet se band som Hov1Victor Leksell, BolagetA36 och Will Sparks

På festivalens område fanns en större abonnerad VIP-del där kändisar och influencers kunde dansa och dricka ifred. Några av de som syntes festa loss på VIP-området var bland andra Bianca Ingrosso, Rosanna Charles, Hanna FribergSanna Guidetti, Ludvig TungårdenAnna PankovaJosefine CaarleJohanna Nordström, Edvin Törnblom och Amanda Strand.

Det festades loss i Båstad. Bildkalla: josefincaarle/Instagram
Anna Pankova och Hanna Friberg. Bildkälla: hannafriberg/Instagram
Bianca Ingrosso var där. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram
Ludvig Tuntården med Sanna Guidetti. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

Någonting som under söndagen fick mycket uppmärksamhet i sociala medier var det faktum att John Guidetti befann sig i Båstad. Guidetti fastnade på ett gäng bilder vilket nu delat upp AIK-supportrarna i två läger.

Under söndagen kunde man även se att de var många av Båstad-festarna som var på väg hem mot Stockholm, en av dem var Bianca Ingrosso. 

Med lite snacks i bilen och make up (och filter) on fleak filmade Bianca sig själv i baksätet i bilen som man såg körde i full fart framåt. 

Det många uppmärksammade, och däribland Bloggbevakning var att Bianca inte bär något bilbälte.

I Sverige är det lag på att bära bilbälte (utöver några små undantag som inte gäller i detta fall) och du kan tvingas böta uppemot 1500 kronor. 

Binca Ingrosso. Bildkälla: bloggbevakning/Instagram

Det hela har fått starka reaktioner från följare till Bianca som kommenterat i både hennes och i Bloggbevaknings kommentarsfält att bälte räddar liv. 


Några av kommentarerna. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Många av de som skriver har skrivit av ren välvilja så att inte Bianca ska skada sig eller skada någon annan. 

Bianca har ännu inte svarat på det hela. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!