John Guidetti
John Guidetti möter kritik från supportrar efter Bianca Ingrossos bild. - Foto: Mikael Fritzon/TT

AIK-supportrarna rasar efter detaljen i Bianca Ingrossos festbild från Båstad

Det var under helgen som landets influencers vallfärdade ned till det soliga Båstad för en helg av fest på SummerON Festival. Bianca Ingrosso var en av de som festade loss, men en av hennes bilder från helgen har nu skapat ramaskri.


Under helgen gick SummerON Festival av stapeln, vilket få med sociala medier kan ha missat.  På scenerna fick gästerna på festivalområdet se band som Hov1, Victor Leksell, Bolaget, A36 och Will Sparks

På festivalens område fanns en större abonnerad VIP-del där kändisar och influencers kunde dansa och dricka ifred. Några av de som syntes festa loss på VIP-området var bland andra Bianca Ingrosso, Rosanna Charles, Hanna Friberg, Sanna Guidetti, Ludvig Tungården, Anna Pankova, Josefine Caarle, Johanna Nordström, Edvin Törnblom och Amanda Strand.

Det festades loss i Båstad. Bildkalla: josefincaarle/Instagram
Anna Pankova och Hanna Friberg. Bildkälla: hannafriberg/Instagram
Bianca Ingrosso var där. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram
Ludvig Tungården med Sanna Guidetti. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

Men det var tydligen inte de enda som var där. 

John Guidetti syns på en av Bianca Ingrossos bilder

Under söndagen började nämligen Twitter koka efter att ett par fotbollssupportrar uppmärksammat en väldigt specifik detalj i en av Bianca Ingrossos bilder. 

Nämligen att Sannas make John Guidetti står och pratar med Rosanna Charles i bakgrunden av bilden. 

John Guidetti. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån
Några av kommentarerna. Bildkälla: Twitter
John sågs även på Kristallrummet inne på Pepes Bodega tillsammans med Daniel Adams Ray som också uppträdde på festivalen. Bildkälla: leozuffanelli/Instagram

I kommentarsfältet under Biancas bild är det nu många AIK-supportrar som rasar på att Guidetti befann sig på festivalen då han under säsongen dragits med en rad skador och därför inte kunnat spela. 

De skriver bland annat att han borde fokusera på sin rehab "istället för att hänga med influencers i Båstad". 

På Twitter är det också flera trådar som handlar om bilden där John möter hård kritik från supportrarna. Många menar även att om Bianca ville göra ett tappert försök att dölja John borde hon ha "croppat bort honom" och inte satt en emoji över ansiktet där man ändå ser hans tatueringar. 

Varken John, Sanna eller Bianca har valt att kommentera det hela. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!