Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos följare är oroliga. - Foto: biancaingrosso/Instagram/Stella Pictures

Stor oro efter bikinibilderna på Bianca Ingrosso: ”Gått för långt”

Bianca Ingrosso befann sig nyligen på semester i Palma. Hon harde under resans gång publicerat bilder som nu fått en rad följare att bli oroliga för Biancas hälsa. Vi vill varna för att texten kan vara mycket triggande.


Bianca Ingrosso, 28, fortsätter att vara landets mest omdiskuterade kvinna. 

Nyligen visades dokumentären "Imperiet Bianca" på discovery+ där tittarna fick sig en djupdykning i influencerdrottningens liv. 

Bianca blev vid sin ringa ålder ekonomiskt oberoende tack vare sminkmärket CAIA. Hon har sin egen talkshow, är ansikte utåt för en rad olika företag och alla drar i hennes för att få med henne i både poddar, intervjuer och program. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Men bakom den glittriga fasaden så är inte livet alltid guld och gröna skogar. Bianca har flera gånger, bland annat i sitt sommarprat i P1, öppnat upp om sin bulimi. I Wahlgrens värld berättade hon för sin vän Melina Criborn att hon många gånger lagt upp sitt schema utefter att hon ska ha en möjlighet att spy. Hon har även berättat att hon tvingats åka in akut. 

– Ingen förstod nog allvaret i det hela fram tills en sommar för några år sedan då jag spydde så mycket att jag fick åka in akut. Då förstod både dom och jag att.... herre gud, sa hon i Petra Medes program "Helt sjukt. 

Bianca Ingrossos följare oroade efter bilderna 

Det faktum att Bianca varit öppen med sin bulimi har delat upp följarna i två läger. Vissa anser att det är bra att hon pratar om det hela, medan andra anser att det är fel att hon romantiserar att vara en funktionell bulimiker som ger sken av att man inte behöver söka hjälp för sin ätstörning. 

Samma sak gäller bilderna som Bianca lägger upp där hon ser väldigt smal ut. 

Bianca Ingrosso befinner sig i Palma. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Under sin resa i Palma som hon för några månader sedan befann sig på har hon lagt upp en rad bilinibilder som nu fått många att reagera. Youtubeprofilen Cluee News publicerade under fredagen ett inlägg om det hela, då det var så pass många som uttryckt sin oro.


Några av kommentarerna. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Nu har det utbrutit ett mindre krig i kommentarsfältet där många följare går in och skriver att man ska sluta kommentera Biancas kropp medan andra sidan tycker att det är viktigt att lyfta hur många unga tjejer som ser bilderna och tänker att de vill se ut på samma sätt. 

Bianca har ännu inte kommenterat det hela. 

Hit kan du vända dig om du mår dåligt:

Ideella föreningen Shedo

Ätstörningslinjen 020-20 80 18

Frisk & fri Riksföreningen mot ätstörningar

Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80

Nyligen rasade många på ANI Jewels nya reklambilder. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!