Lovisa Worge
Lovisa Worge möter kritik. - Foto: lovisaworge/Instagram

Följarna rasar på Lovisa Worges senaste reklambilder: "Sprider smalhets"

Det är på de senaste reklambilderna av ANI Jewels som Lovisa Worge poserar i bikinitopp, byxor och smycken. Men följarna rasar nu på att det är för mycket fokus på Lovisas kropp än på själva accessoarerna.


Lovisa Worge, 26, träffade Bianca Ingrosso första gången år 2018. Hon var då på intervju för tjänsten som Biancas assistent. Enligt Bianca så klickade inte tjejerna helt direkt men Ingrosso kände att Worge var en ordentlig tjej som skulle "få jobbet gjort". 

– Hon känns... reko, sa Bianca då i Wahlgrens värld. 

Idag är de absolut bästa vänner och Lovisa har slutat som assistent och arbetar istället både med CAIA samt företaget ANI som hon driver tillsammans med bland andra Bianca. 

ANI har blivit en stor succé och omsätter nu 20 miljoner kronor och gjorde en vinst på 4,6 miljoner kronor, något som DI skrev om nyligen. 

Lovisa och Bianca är idag bästa vänner och kollegor. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Bianca har många gånger berättat att Lovisa är den bästa hon någonsin arbetat med och att det var därför hon fick en saftig bonus för ett par år sedan. Hur mycket hon fick? Det kan du läsa här. 

Och degen som varje månad åker in på Lovisas konto är ingen stillaliggande sjö direkt. Lovisa visar titt som tätt upp sina lyxköp som är alltifrån väskor, smycken, skor och kappor.

På sin Instagram väljer hon även ofta att lägga upp reklam för ANI Jewels när företaget släpper nytt. De flesta gånger möts hon av lovord.... men under den senaste tiden har man märkt att det börjar dyka upp en del kritiska röster i kommentarsfältet. Röster som menar att Worge sänder ut skeva ideal. 

Bland annat på senaste bilden. 

Lovisa Worge möter kritik. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

De kritiska rösterna menar att det är onödigt med en bild som anspelar så mycket på den magra kroppen istället för att lägga fokus på armbanden som det görs reklam för. 

Lovisa själv har inte svarat på kritiken. 

Hit kan du vända dig om du mår dåligt:

Ideella föreningen Shedo

Ätstörningslinjen 020-20 80 18

Frisk & fri Riksföreningen mot ätstörningar

Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!