Har du koll på dessa kändisars barn nu för tiden?
Har du koll på dessa kändisars barn nu för tiden? - Foto: Stella Pictures

Från vaggan till rampljuset – så ser kändisbarnen ut i dag

Vi minns när Hollywood genomgick en slags babyboom under början av 2000-talet, då det kändes som att ALLA skaffade barn. Nyheter24 har tagit reda på hur stjärnornas barn ser ut i dag.


Brukar du ibland tänka för dig själv "Jag undrar vad den där kändisens barn gör i dag?", det gör vi med. Därför har vi sammanställt en lista på barn till kändisar och vad de sysslar med i dag.

Hailie Jade Scott Mathers – Eminems dotter

Rapparen Eminem har tre döttrar, men Hailie Jade Scott Mathers är kanske dottern vars namn man bäst känner igen. Hailie föddes på juldagen 1995 och jobbar i dag som influencer samt lanserade tidigare i år en egen podcast som heter "Just a Little Shady", skriver People.

Hailie är också Eminems enda biologiska barn. Visst är hon lik sin pappa?

Hailie gick även ut universitetet med höga betyg och en psykologiexamen. Foto: Stella Pictures

Deacon Witherspoon – hur gammal är han?

Deacon Witherspoon,19, är, som man kanske anar genom namnet, skådespelerskan Reese Witherspoons son. Han är den yngre brodern till systern Ava Elizabeth Philippe, 23. Och precis som sin syster är Deacon en kopia av sin mamma.

I dag studerar han vid New York University och har sitt lasersikte på en karriär inom musik. I början av 2023 släppte Deacon sin debutskiva "A New Earth", skriver Daily Mail.

De där blå ögonen avslöjar verkligen släktskapet mellan Deacon och "Sweet Home Alabama"-stjärnan Reese Witherspoon. Foto: Stella Pictures

Shiloh Jolie-Pitt – är hon Angelina Jolies biologiska barn?

Det är inte alltid lätt att hålla reda på alla Brad Pitt, 59, och Angelina Jolies, 48, barns namn. Men vi alla minns när lilla Shiloh Jolie-Pitt kom till världen. Hon är parets första biologiska barn och föddes 27 maj 2006.

Men trots att hon är dotter till två av Hollywoods största stjärnor, är Shiloh inte lika bekväm med att jobba framför kameran som sina föräldrar. Hon gjorde nämligen en liten cameo som röstskådis i filmen "Kung Fu Panda 3", men avböjde rollen som den unga Aurora i filmen "Malificent" som mamma Angelina spelade huvudrollen i, skriver The Things.  

Shiloh Jolie-Pitt är sannerligen en spegelbild av sin mamma Angelina Jolie. Foto: Stella Pictures

Pierce Brosnans söner – vad gör de i dag?

"Goldeneye"-stjärnan Pierce Brosnan, 70, har totalt fem barn från två olika äktenskap. Tillsammans med frun Keely Shaye Smith, 59, har Pierce sönerna Dylan, 26, och Paris Brosnan, 22. 

De två unga herrarna jobbar båda inom modellbranschen, vilket kanske inte är helt oväntat med tanke på generna de ärvt av sin ikoniska James Bond-pappa. Bröderna Brosnan hamnade tillsammans på omslaget av koreanska GQ år 2022, skriver SCMP.

Brosnan-familjen är ett riktigt stiligt gäng. Foto: Stella Pictures

Suri Cruise – träffar hon sin pappa Tom Cruise? 

Suri Cruise, 17, är kanske en av de mest bekanta namnen bland kändisbarn i Hollywood. Hon är dotter till skådespelarna Tom Cruise, 61 och Katie Holmes, 44, och har synts i media och skvallertidningar sedan hon var en liten flicka. 

I mitten av 2000-talet när skvallertidningar hade sin gyllene era, hamnade Suri och hennes föräldrar ofta i rampljuset. Dels på grund av Tom och Katies respektive skådespelarkarriärer, men också på grund av deras äktenskap som var kantat av stök och drama.

Katie fick vårdnaden om Suri efter sitt uppbrott med Tom 2012 och tonårsdottern har inte haft kontakt med sin pappa på över ett årtionde, skriver Elle.

Läs mer om Tom Cruise och hans anknytning till scientologkyrkan här.

Vem tycker du att Suri Cruise liknar mest av sina föräldrar? Foto: Stella Pictures
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!