Carolina Gynning svullnade upp efter skönhetsingreppet: "Bullar"

Carolina Gynning har alltid varit öppen med sina ingrepp. Gynning har bland annat opererat sina bröst ett par gånger, samt gjort fillers och botox. Men nu har hon gjort en helt annan sak.


Carolina Gynning är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon gör fullkomlig succé med sin konst, driver en framgångsrik podd tillsammans med vännen Carina Berg och titt som tätt gästar Gynning olika program, poddar och filmer med små gästinhopp. 

I podden hon driver tillsammans med Carina Berg pratar profilerna om allt mellan himmel och jord bland annat pratar de om sina familjer, om känslan att bli äldre, pengar, sex och kändisskap. 

Nyligen tog Carolina Gynning upp att hon nyligen fått en kommentar kring att hon opererat brösten. 

– Det var någon som hade delat med sig att jag var en jävligt dålig förebild här med pattarna. Så det ber jag om ursäkt för. Så jag ber om ursäkt för att jag fixade pattarna här på gamla dar, skrattade Carolina i podden "Gynning & Berg" som har hundratusentals lyssnare i månaden. 

Carolina Gynning. Bildkälla: Christina Kronér/TT

Carolina Gynnings ovanliga ingrepp 

Men nu väljer Carolina att berätta om ett annat ingrepp hon testade på innan en Elle-gala. Men det hela gick inte helt som tänkt. 

– Jag hade injicerat så mycket Restylane i händerna, så att de svullnade upp och blev Barbiehänder. Jag har ju väldigt så här finlemmade händer. Så jag hade liksom bullar upptill, berättar hon i podcasten. 

Händerna svullnade upp på grund av en allergisk reaktion men det hela kunde sedan lägga sig och händerna gick tillbaka till ursprungsform. 

Ingreppet gjordes efter att en behandlare föreslagit det för henne. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!