Rodé Tapaila
Vem är Cassandra Klatzkows pojkvän? - Foto: Cassandra Klatzkow/Instagram

Mysteriet kring Cassandra Klatzkows pojkvän

Poddaren och influencern Cassandra Klatzkow följs idag av över 90 000 människor som dagligen får hänga med i hennes vardag. Men det finns en sak som många under den senaste tiden varit väldigt nyfikna på. Nämligen vem hennes pojkvän är.


Cassandra Klatzkow, 37, är en av våra just nu hetaste influencers. Cassandra har under många år varit stor på sociala medier men det var inte förrän ett par år sedan som hon tillsammans med vännerna Elsa Ekman och Nadia Kandil skaffade podden "Det skaver" som handlar om allt mellan himmel och jord och till stor del – om livet efter trettio. 

I podden diskuterar tjejerna bland annat relationer och singelliv. Lyssnarna har fått följa med på vägen som nu lett till att alla tre i podden nu är i relationer. 

Och nu börjar många att bli nyfikna. 

Cassandra Klatzkow. Bildkälla: cassandraklatzkow/Instagram

Vem är Cassandra Klatzkows pojkvän?

Det var för cirka ett halvår sedan som Cassandera Klatzkow berättade att hon träffade någon och nu är superkär. 

Cassandra har valt att prata om sin pojkvän i podden utan att någonsin nämna hans namn. På Instagram har hon och tjejerna filmat under utekvällar då man skymtar pojkvännen lite här och var. 

Men vem han är – det väljer Cassandra att vara diskret kring. 

Två av bilderna från hennes Instagram. Bildkälla: cassandraclatskow/Instagram

Paret har gått ut en hel del tillsammans och idag är det många som sett paret offentligt. Då pojkvännen inte är helt okänd är det många som känner igen honom och just därför har det nu börjat tisslats och tasslats i kommentarsfält och forum. 

Cassandra har även öppenhjärtligt berättat att hon nyligen gick igenom en abort vilket hon tycker att fler kvinnor över 35 borde prata om. 

Hur mycket pengar tjänar Cassandra Klatzkow?

Cassandra Klatzkow AB har idag tillgångar på över fem miljoner kronor. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!