Sanna Guidetti operation
Sanna Guidetti berättar vad det är hon opererat. - Foto: Sanna Guidetti/Instagram

Sanna Guidetti erkänner operationen: "Ja, jag har gjort det"

Sanna Guidetti är en av landets just nu hetaste influencers. Under förra veckan valde hon att gå ut med någonting alla kanske inte haft koll på.


Sanna Guidetti har det senaste året kommit att bli en av landets mest aktuella influencers. Hon syns på alla hippa event, hänger med alla högaktuella kändisar och har själv blivit lite utav en innepinne ute på Stockholmskrogarna.

Ingen sol har lyst så starkt som Sanna gjorde på utestället Holken veckorna efter att hon och maken John Guidetti flyttat hem till Sverige. 

Idag bor paret i ett lyxigt hus borta i Nacka och Sanna driver podden "Högt i tak" tillsammans med sin vapendragare Rosanna Charles. Denna vecka gästade Johanna Nordström och Edvin Törnblom från podden "Ursäkta och det blev minst sagt livat i luckan. 

Det spilldes en hel del te av gänget och bland annat kom de in på det här med plastikoperationer. Eller ja huruvida Sanna har gjort någon, vilket hon får fram helt på sitt eget bevåg. 

Sanna Guidetti: "Jag har gjort..."

Johanna och Rosanna diskuterar nämligen bh och stora bröst. Då berättar Sanna att hon inte har för vana att använda bh. 

– Nu har jag sagt det två gånger men jag använder ju inte bh. 

– Har du gjort brösten?, frågar Rosanna. 

– Mjaaaaa... det var ju efter att man hade fått barn och så.. mina bröst var ju, taxöron skrattar Sanna, och erkänner sin bröstoperation. 

Rosanna i sin tur har erkänt att hon också gjort ett ingrepp som blivit alltmer vanligt idag – nämligen sina tänder. Rosanna är en av dem som nämligen bytt ut sina tänder mot fasader vilket under de senaste åren spridits som en löpeld inom influencersfären. 

Är Sanna och John Guidetti trekantsparet?

När Sanna gästade en annan pod dök det upp en fråga om Sannas och maken Johns sexliv. Kort och gott: Om en lyssnare skulle kunna få ha sex med John och Sanna Guidetti samtidigt?

– Det är ett rykte som har spridits att vi är det så här kallade ”trekantsparet”, och nu kanske han lägger in en ansökan, det är otroligt, svarade Sanna Guidetti och fortsatte:

John Guidetti bryter tystnaden om Bianca Ingrossos festbild från Båstad: "Jag hade..."

– Vi är inte trekantsparet. Det är ett rykte men det är väldigt roligt och jag har inte kommenterat det för jag tycker det är så dumt att svara på rykten, sa hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!