Bianca Ingrosso
John Guidetti väljer nu att svara. - Foto: TT/Nyhetsbyrån/Instagram

John Guidetti bryter tystnaden om Bianca Ingrossos festbild från Båstad: "Jag hade..."

Det var under Summer On Festival-helgen som Bianca Ingrosso publicerade en bild där man i bakgrunden skymtar John Guidetti. Det hela skapade starka reaktioner hos AIK-supportrarna. Men nu tar John bladet från munnen.


Det var helgen innan midsommar som den kändistäta Summer On Festival gick av stapeln nere i det soliga Båstad. 

På festivalens område fanns en större abonnerad VIP-del där kändisar och influencers kunde dansa och dricka ifred. Några av de som syntes festa loss på VIP-området var bland andra Bianca Ingrosso, Rosanna Charles, Hanna FribergSanna Guidetti, Linn Ahlborg, Ludvig TungårdenJosefine CaarleJohanna Nordström och Edvin Törnblom. 

Bianca Ingrosso var på plats. Bildkälla: baincaingrosso/Instagram

Instagram fullkomligt kokade helgen igenom och det filmades från både Kristallrummet, efterfest på hotellrum samt från själva området. 

Men utöver drinkar, fest, dans och dyra väskor var det en annan sak som fastnade på Bianca Ingrossos Instagram – nämligen fotbollsspelaren John Guidetti

Influencerfesten i Båstad fortsätter att röra upp starka känslor hos AIK-supportrarna

Det var under söndagen som Twitter började koka efter att ett par fotbollssupportrar uppmärksammat John i bakgrunden på en bild. 

John Guidetti. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

I kommentarsfältet under Biancas bild var det många AIK-supportrar som rasade på att Guidetti befann sig på festivalen trots att han under säsongen dragits med en rad skador och därför inte kunnat spela. 

De skriver bland annat att han borde fokusera på sin rehab "istället för att hänga med influencers i Båstad". 

Dock delades kommentarsfälten upp i två läger då flera supportrar menade att han är fri att göra vad han vill under sin lediga tid. 

Nu har John själv valt att ta bladet från munnen och uttala sig om det hela. 

John Guidetti: "Jag hade en ledig helg"

I en intervju med Expressen berättar John att han hade en ledig helg och att spelare får utnyttja sin ledig tid hur de vill. 

John Guidetti. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

– Det är inget jag kommer kommentera. Jag hade en ledig helg, åtta lediga dagar. Sen får folk prata hur mycket de vill, men det är inget jag kommenterar. Jag sköter mitt jobb till punkt och pricka. Jag kommer alltid i tid. Jag tränar alla träningar som jag ska träna. Jag gör allt jag ska göra, med bravur. Sen är det viktigt att släppa fotbollen och koppla bort. Om det är att lyssna på musik när mina vänner spelar eller vad det är. Alla har olika kretsar, säger han och fortsätter: 

– Det är väl fler än jag, i allsvenskan, som har haft semester. Det är verkligen inget jag lägger kraft på. Jag vet vad jag får göra och när jag får göra det, avslutar han

/
Senaste nytt

Allt om Siri Benjegård: Ålder, familj och bordtennis-talangen

Längdskidåkarens avslöjande: "Alla ligger med alla"

Kärleken spirar inom längdskidåkningen. I en intervju avslöjar nu poddprofilerna och längdskidåkarna James Clugnet och Mika Vermeulen om en chockernade upptäckt efter OS 2018.

Nytt avtal mellan hockeyettan och förbundet

1 timme sedan
Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationen hockeyettan har tecknat ett nytt samarbetsavtal som gäller över säsongen 2029/2030.

Poromaa tillbaka efter sjukdom

1 timme sedan
Det svenska längdlandslaget ska åka femmil i Holmenkollen i helgen. Då är William Poromaa tillbaka efter en sjukdom som stoppade honom i Lahtis i Finland.

Polisutredning mot MFF-stjärnan läggs ner

2 timmar sedan
Malmö FF:s Martin Olsson polisanmäldes för att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, men nu rapporterar Expressen att utredningen har lagts ner.

Blackstenius: "Fått kämpa med självförtroendet"

3 timmar sedan
Stina Blackstenius har numera stenhård konkurrens om speltiden i Arsenal. Anledningen stavas Alessia Russo. Jag har väl ibland fått kämpa med självförtroendet, säger Blackstenius till podcasten Fotbollsmorgon.