Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren hittade Bianca på ett väldigt speciellt ställe. - Foto: Stella Pictures/discovery+

Bianca Ingrosso försvann på båt – hittades med två killar

Att befinna sig på en Finlandsfärja kan vara ett äventyr av dess like. Någon som kan skriva under på det är Pernilla Wahlgren. Men en gång var hon med om någonting obehagligt.


Pernilla Wahlgren, 55, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. 

Pernilla säljer ut sina shower som år efter år gjort succé, hon har hudvårdsmärket L'Acuila och just nu har hon den centrala rollen i långköraren Wahlgrens värld där man nu kan följa hennes vardag tillsammans med fästmannen Christian Bauer

Pernilla wahlgren. Bildkälla: discovery+

Bland annat fick tittarna se hur det gick till när Bauer friade till Pernilla. Hon skämtade nämligen runt en del medan han själv var väldigt nervös.

Utöver shower och tv-program har Pernilla renoverat sitt hus vilket sannerligen tagit en del tid och energi. Även den renoveringen mynnade ut till en programidé. 

Pernilla Wahlgren hittade Bianca – med två bananer 

Tittarna får nämligen inte nog av familjen Wahlgren/Ingrosso och konstigt är kanske inte det när de är väldigt bjussiga när det kommer till att berätta om sina liv. Detta fick vi ett exempel på i ett av Wahlgrens värld senaste avsnitt där Pernilla ska giga på en Finlandsfärja. 

Bianca kom på villovägar. Bildkälla: discovery+

– Det var nyårsafton och jag skulle gigga på en Finlandsfärja. Bianca fyller ju år 30 december och just detta år fyllde hon 18 så hon fick följa med, berättar Pernilla. 

– Jag gigar och går sedan till min hytt men då är hon inte där. Klockan är kanske ett. Jag försöker att ringa men det är ingen mottagning då vi är ute åt helvete. Klockan blir tre. Så jag går ut i pyjamas och irrar omkring. Men tillslut hittar jag henne uppe på däck. Dyngrak med två bananer i pyjamas, alltså två killar som är utklädda till bananer i pyjamas. 

Men det slutade inte där. 

– Bianca är ju dyngrak så hon säger 'nemen mamma jag vill vara kvar här med dom snälla' men jag säger att nej du ska med mig. Sedan blir det en dragkamp mellan mig och bananerna som då ville att hon skulle stanna. En fight haha, men hon kom med mig tillslut, skrattar Pernilla. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!