Paulina "Paow" Danielsson OnlyFans
Paulina "Paow" Danielsson har tatuerat sig. - Foto: Stella Pictures/plopp.paow

Paow har tatuerat in djävulen på ett väldigt intimt ställe

Paulina "Paow" Danielsson är inte direkt främmande för att gadda sig.


I skrivande stund befinner sig dokusåpadrottningen och OnlyFans-profilen Paulina "Paow" Danielsson i Thailands huvudstad Bangkok tillsammans med sin norske pojkvän Cristian Brennhovd

Paret är där på en nöjesresa och flitigt har Paow uppdaterat sina sociala medier sen de anlände. En av hennes videos från hotellrummet skapade rubriker då det såg ut som att pojkvännen satt och hackade kokain. 

Dock nekade Paow till det hela. 

Cristian Brennhovd. Bildkälla: plopp.paow/Instagram

"Haha nej det är inte kokain på bordet. Han driver bara för att han ville förstöra min video haha", skrev Paow följt av en skrattande emoji.

"Han ville förstöra min video". Bildkälla: Bildkälla: plopp.paow/Instagram

Resten av veckan har paret spenderat med att shoppa på lyxiga butiker, festa och gå ut och äta på restaurang. Men det är en sak till Paow passat på att göra. 

Paow tatuerar sig mellan brösten 

Hon har nämligen upprepade gånger sagt att hon numera kallar sig själv för satanist, problemet nu är att Paow har sin ökända kors-tatuering mellan brösten. Och hon tycker inte längre att den passar henne. 

Blogawards 2013. Bildkälla: Stella Pictures

I Bangkok har hon därför valt att gå till en tatuerare och tatuerat över den – med ett lite annat motiv – nämligen djävulen. 

Paows nya tatuering. Bildkälla: kattpaow/Snapchat

Om Paow tänkt tatuera över några fler gaddar – det säger hon inte. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!