Caroline Nitter och Cristian Brennhovd
Caroline Nitter och Cristian Brennhovd hade ett konto på OnlyFans... - Foto: TikTok/Caroline Nitter. Bilden är ett montage.

Paows pojkvän Cristian Brennhovd gjorde porr på OnlyFans: "Det suger"

​Paulina "Paow" Danielssons senaste flamma Cristian Brennhovd gjorde porr på OnlyFans med sin ex-flickvän Caroline Nitter.
– Materialet på mig ligger fortfarande ute, säger Brennhovd.


Det var i början av mars som den färgstarka dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 29, avslöjade att hon hittat kärleken på nytt. Paows nya pojkvän var den norska dokusåpastjärnan Cristian Brennhovd, 23.

Den norska realityprofilen Cristian Brennhovd. Bildkälla: TikTok/Caroline Nitter

Precis som Paow har Cristian varit med i flertalet dokusåpor i hemlandet Norge. På Instagram har Cristian Brennhovd över 100 000 följare, och i sin presentation skriver Cristian att han varit med i tre säsonger av norska Ex on the beach, och förra året syntes han även i äventyrsprogrammet "71 grader nord kjendis 2022".

Paulina "Paow" Danielsson avslöjar superlönen på OnlyFans

Cristian Brennhovd och Caroline Nitter hade konto på OnlyFans 

Cristian Brennhovd var tidigare tillsammans med den norska realityprofilen Caroline Nitter, 24, som han träffade i Afterski-versionen av norska Ex on the beach. Enligt norska VG gjorde Caroline och Cristian slut i januari 2023. Då hade de varit ett par i två år.

Under sin relation så skapade Cristian Brennhovd och Caroline Nitter ett gemensamt OnlyFans-konto där de enligt norska TV2 la ut pornografiskt material. 

– Folk tror att jag har gjort massa operationer. Jag har aldrig gjort en endaste operation. Det enda jag har gjort är att fixa tänderna och lite fillers, säger han i podden "Kontoret". Precis som Paow har Cristian alltså gjort en så kallad "Hollywood Smile"-operation i Turkiet. Där filas de egna tänderna ner för att sedan prydas av tandfasader. Bildkälla: Instagram/kontoretshow

Cristian och Caroline skrev ett kontrakt där det stod att alla pengar som de tjänade skulle gå till den som ägde kontot, nämligen Nitter.

– Vi hade ett OnlyFans-konto tillsammans. I början skrev jag under ett kontrakt som jag hade glömt, och så hade vi ett muntligt avtal om att vi egentligen skulle dela på pengarna om något hände. Men så blev det inte, berättade Brennhovd för God kveld Norge, skriver TV2.

Här är kändisarna på OnlyFans: "Visar ALLT"

Caroline Nitter: "Jag har betalat hans kläder"

Cristian Brennhovds advokat ska ha gått igenom kontraktet och beskriver det som "benhårt". Brennhovd säger att det inte finns någon väg runt det hela, och att Caroline Nitter nu sitter med alla pengar.

– Det suger för min del. Det ligger fortfarande material på mig ute där. Jag har sagt till OnlyFans att allt ska bort, säger han.

Caroline Nitter menar att Cristian levt life på pengarna som de tjänade på OnlyFans.

– Cristian har levt gott på pengarna som kom från OnlyFans. Jag har betalat resor, hyra, kläderna han går i. Jag kanske inte behöver säga mycket mer än så, säger Nitter till God kveld Norge.

Nu vill Brennhovd "varna andra" som har OnlyFans-konton att inte skriva under några liknande kontrakt som han själv gjorde.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

3 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.