Paolo Roberto
Paolo Roberto berättar om sitt nya jobb. - Foto: Stella Pictures, Stina Stjerqvist/TT Bild

Paolo Roberto avslöjar sitt nya jobb: "Nu smäller det"

Efter sexköpsskandalen våren 2020 så har Paolo Roberto inte legat på latsidan. Utöver att podda och driva ett nytt matmärke så har Paolo ännu ett nytt jobb.


Våren 2020 greps programledaren Paolo Roberto efter att ha köpt sex på en lägenhetsbordell på Östermalm. För 1 500 kronor hade han köpt sex av en kvinna från "Ett av Europas fattigaste länder".

Efter sexköpsskandalen så rasade Paolo Robertos karriär och hans bolagsimperium föll i bitar. Han fick sparken från TV4 där han varit programledare för program som Robinson och Farmen. Även radiokanalen Rix FM bröt med Paolo, och matmärket Paolos köpte ut Paolo för 126 kronor.

Hösten 2020 så skrev Paolo om de tuffa månaderna. 

"Har under de senaste månaderna i princip förlorat allt (lyckades rädda huset). Bivit sviken, utkastad ur mina företag, mina bankkonton tömda, offentligt förnedrad, och hånad", skrev han då på Instagram. 

Vad gör Paolo Roberto idag?

Sedan dess har Paolo Roberto kommit på fötter igen. Utöver att driva sin podd Paolos podcast så har han nu startat ett nytt matmärke som är nischat på att sälja italienska delikatesser så som olivolja. 

Paolo, som är proffsboxare i grunden, erbjuder även personlig träning i sitt gym i Nacka.

På Instagram har Paolo över 130 000 följare, och där uppdaterar han sina följare med allt från träningstips till recept. 

Paolo Roberto. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Paolo Roberto och hans förmögenhet – hur mycket tjänar Paolo Roberto?

Att Paolo Roberto har lyckats ta sig tillbaka råder det ingen tvekan om – och det syns även på hans bankkonto. Nyligen skrev Nyheter24 om Paolo Robertos förmögenhet.

Trots att han har en väldigt blygsam månadsinkomst så sitter han på desto mer pengar – exakt hur många miljoner som finns i hans bolag kan du läsa mer om här.

Pengarna rullar in för Paolo Roberto. Bildkälla: Stella Pictures.

Paolo Roberto öppnar restaurang på Södermalm

Och nu har han tagit det här med matlagningen ett steg längre. Paolo Roberto slår nämligen upp dörrarna för sin nya restaurang som är belägen på Bondegatan 2 där krogen La Cucaracha huserar.

"Nästa söndag smäller det!", inleder Paolo Roberto sitt inlägg på Instagram där han avslöjar mer om restaurangverksamheten.

I början kommer restaurangen på Södermalm att ha öppet endast på söndagar, och då serveras det en italiensk brunch med kallskuret, pasta och desserter.

I kommentarsfältet möts Paolo nu av lyckönskningar från sina följare.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!