Samir Badran
Samir Badran stöttar Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures

Samir Badran stöttar Bianca Ingrosso – efter besök på kritiserade gården

Det var för ett par veckor sedan som Bianca Ingrosso bestämde sig för att ge sig iväg till kursgården Baravara. Baravara har influenser från "sexsekten" Bhagwan.


Det var för ett par veckor sedan som Bianca Ingrosso, 29, skrev ut på sin Instagram att hon under en period mått väldigt dåligt och nu kände att hon behövde göra någonting drastiskt. 

Hon beslöt sig för att åka iväg till kursgården "Baravara" för att "utmana sitt psyke till max". Baravara grundades år 2000 av Lars Knutsson, och på sin hemsida skriver de att de håller kurser och terapi för att lära sig att hantera livskriser. Det kan handla om stress, utbrändhet och relationsproblem, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om.

För en kurs om 12 veckor utspridd över 18 månader så betalar kursdeltagaren cirka 150 000 kronor. Under kursen får besökarna bland annat testa på meditationsövningar som har rötter från Bhagwanrörelsen (också kallad Osho-rörelsen). Bhagwanrörelsen har kritiserats för att hjärntvätta sina medlemmar samt mött anklagelser om sexuella övergrepp och våld.

Det hela har fått Biancas besök att uppmärksammas på sociala medier. 

Bianca Ingrosso skrev ut en text om sitt mående. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Samir Badran: "Är där varje månad"

Någon annan som varit och besökt gården är Anders Öfvergård som efteråt pratat gott om resan.

Men Bianca och Anders Öfvergård är inte de enda svenska kändisar som fastnar för Baravara. 

Samir Badran är även han en flitig besökare hos Baravara. Bildkälla: Stella Pictures

Nu har det även kommit fram att Samir Badran också besökt gården. På sin Instastory skrev Samir ut och stöttade Bianca samtidigt som han berättar att han besöker gården varje månad. 

Samir Badran tog en bild av Biancas text och la ut på sin story tillsammans med en egen text. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"YES. Det är det här jag drar iväg på. Till alla er som är intresserade av att göra något life changing, testa detta. Jag är där varje månad", skrev Samir. 

Samir Badran är just nu aktuell med Melodifestivalen 2024 där han kommer att tävla tillsammans med Viktor Frisk,. 

Samir & Viktor har tävlat tre gånger tidigare i Melodifestivalen. 2015 med ”Groupie”, 2016 med ”Bada nakna” och 2018 med ”Shuffla”. Med andra ord blir detta fjärde gången gillt. 

I sitt inlägg på Instagram som Samir publicerade hade Bianca bland annat skrivit att hon saknar gården samt att hon skaffat sig nya vänner under kursens gång. Hon vädjade även till andra som befann sig på gården att skriva till henne så de kan fortsätta att vara en del av varandras liv. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!