- Foto: Stella Pictures

Gunilla Perssons Mello-besked efter sjukdomen: "Det enda kravet..."

Gunilla Persson ska tävla i Melodifestivalen på lördag men hon drabbades nyligen av akut yrsel och blev inlagd på sjukhus. Det har väckt frågetecken kring hennes Mello-medverkan. Men nu kommer hon med ett besked.


Hollywoodfrun Gunilla Persson, 65, ska på lördag tävla i Melodifestivalen med bidraget ”I Won't Shake (La La Gunilla)". Men i slutet av januari svimmade hon utanför sitt hem i Los Angeles och fick föras med ambulans till sjukhus där hon fick stanna i fyra dagar. På Instagram skrev hon då att hon skjutit upp resan till Sverige några dagar, vilket Nyheter24 har rapporterat om tidigare.

Gunilla Persson kvar på sjukhus: "Massa mediciner" 

Så reagerade Gunilla Persson på Samir & Viktors Mello-flopp

Kommer Gunilla Persson kunna tävla i Mello?

I går kväll landade hollywoodfrun på svensk mark sittande i en rullstol, rapporterar Expressen.

— Nej jag är inte återställd och mår fortfarande dåligt. Har fortfarande svimanfall och värst är det när jag reser mig upp, säger hon till Expressen.

Under söndagsförmiddagen gästade Gunilla Persson Nyhetsmorgon där hon berättar om vad som har hänt. Hon ger även svar på tal om sjukdomen kommer påverka hennes deltagande i Melodifestivalen.

– Nej inte alls, det enda jag behöver är att vila lite mera än annars. Jag kommer behöva sträcka ut mig på en säng så det är det enda kravet som finns nu, säger hon i Nyhetsmorgon.

Här säger Gunilla Persson vad hon tycker om Carina Berg

Gunilla Perssons svar på Maria Montazamis ord inför Mello 2024

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!