Mondo Duplantis
Det här är ingenting för blyga. - Foto: Christine Olsson/TT

Desiré Inglander chockar med oblyg rumpbild – tillsammans med Duplantis

Desiré Inglander och Armand Duplantis tog sig nyligen en liten tripp till varmare breddgrader. På plats har Desiré valt att lägga upp en liten bild som visar hur mysigt de har det. Och kanske lite mer...


Det var för omkring tre år sedan som det plingade till i Desiré Inglanders mobil. Hon hade fått ett DM på Instagram från Armand Duplantis. Den talangfulle Mondo hade nämligen fått syn på Inglander via just Instagram och tog då modet till sig att skickade iväg ett DM. Men hans meddelande ledde inte någonvart. 

Inglander svarade nämligen inte. 

Mondo Duplantis och Desiré Inglander. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Senare fick Mondo veta att de av en slump skulle befinna sig på samma midsommarfest och han kände då att det var nu eller aldrig. 


Trots att Duplantis är OS-medaljör med nerverna på rätt ställe var han otroligt nervös när han skulle prata med flickvännen första gången.

Till slut vågade han sig fram för att prata med henne, men kampen fortsatte.

– Jag fick hennes Snapchat. Sedan försökte jag länge att få till en dejt och slutligen gick det. Jag berättade att jag skulle resa iväg och bli borta ett tag. Så vi sågs och sedan umgicks vi några dagar och sedan blev det vi, berättade han i Carina Bergfeldt

Vad inledningsfrasen var? Jo: "What's poppin?".  Men som alla sett så fungerade det hela och paret firade nyligen tre år tillsammans. 

Armand Duplantis och Desiré Inglander firar tre år. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Armand Duplantis och Desiré Inglander lägger upp oblyg bild

Titt som tätt väljer Desiré att lägga upp bilder från parets resor vilket hon i veckan gjorde i form av ett album. Det hela var en rad olika bilder på profilerna som syntes åka helikopter, befinna sig på plåtningar, mysa på restauranger samt njuta av vågorna under en båtfärd. 

Men ja, sedan kom det lite mer oblygt innehåll. Desiré publicerade nämligen en bild som visar Mondo ligga på båten och krama om hennes rumpa. 

Ja, man skulle nästan kunna tro att han sover.

I kommentarsfältet haglar nu kärleksfulla kommentarer från följarna som skriver att Mondo är "lyckligaste mannen i världen".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!