Gunilla Persson
Julia Franzén skrev ut en text om Gunilla Persson. - Foto: Johan Nilsson/TT

Julia Franzéns ärliga ord om Gunilla Persson: "Hon är..."

Julia Franzén publicerade ett inlägg på sin Instagram där hon pratade en del om Gunilla Persson. Till sitt inlägg hade även Julia valt att publicerade ett par bilder.


Det var under förra veckan som Gunilla Persson, 65, slog ned som en bomb på den stora Melloscenen. 

Under de senaste veckorna har Gunilla minst sagt gjort väsen av sig och skapat rubriker genom att helt enkelt bara vara... Gunilla. 

Hon drabbades av "kristallsjukan" vilket gav henne yrsel och huvudvärk. Det hela slutade med att hon ställde in alla intervjuer innan tävlingen skulle gå av stapeln. Men innan det så hann hon förbi TV4 för att svänga in på "Nyhetsmorgon". 

Gunilla Persson. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Men vem var då i samma väntrum som Pernilla och dottern Erika Persson om inte GW Persson. Det lite roliga med det är att Gunilla och GW tidigare råkat i luven på varandra. Eller ja, Gunilla har råkat i luven på GW.

Erika filmade då en video där Gunilla långsamt glider förbi bakom GW med en lite kaxig uppsyn.

"Inte precis de bästa vännerna idag på @nyhetsmorgon @tv4 - ni kanske ser vem det är och som tidigare, några minuter innan, låtsades att han inte kände igen mig. Hade lust och gå fram och prata med honom och ställa honom lite frågor, men Erika kom emellan och fick mig att lova att inte göra det", skrev Gunilla under sin video. 

Och sedan var det dags för Mello. Under lördagens tävling klarade hon sig till kvalfinal och firade med efterfest och en påse Max.

Julia Franzéns ärliga ord om Gunilla Persson

Det har inte helt otippat varit många som uttryckt sina åsikter om Gunilla och hennes medverkan i Mello. Men någon som verkligen gav henne en tokhyllning. Det var ingen mindre än Julia Franzén

"Ikväll hejar jag på Gunilla! Tycker hon är så modig som ställer upp på detta! Älskar såna människor som bara KÖR! Jag får väldigt ofta höra att jag är lik Gunilla Persson. 

Det är verkligen den kändisen jag får höra att jag är mest lik. Håller ni med? Brukar ni få höra att ni är lika en kändis? Vem hejar ni på ikväll och varför hejar ni just på Gunilla?", skrev Julia glatt. 

Till texten delade hon även två bilder på henne och Gunilla. 

Julia publicerade en rad bilder. Bildkälla: juliafranzen/Instagram

Gunilla brukar ofta dela inlägg som folk taggat henne i men just detta tycks  hon ha missat. 

Fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!