Bregott
Camilla Läckberg möttes av en överraskning. - Foto: Caisa Rasmussen / TT/Fredrik Sandberg/TT

Därför skickade Bregott smör till Camilla Läckbergs hus

Det var under veckan som Camilla Läckberg mottog ett bud hon inte hade väntat sig. När hon öppnade paketet var det nämligen smör.


Det var tidigare i veckan som Arla kom med beskedet att det kommer att göras en förändring med deras Bregott-förpackningar. Från vecka sju kommer nämligen en förnyelse i smörlandskapet.

Bregott bestod tidigare av två förpackningar, på 300 och 600 gram. Men nu kommer smöret istället att finnas i tre storlekar: Nämligen 250, 500 och 750 gram. 

Bregotts stora förändring: Så mycket har smöret smyghöjts

I samband med det nya smörsläppet så valde Arla att köra lite marknadsföring i form av smörpaket med olika kändisars ansikten på. 

För den som har sociala medier kan det säkerligen dykt upp ett och annat "smöransikte" på Instagram. 

Nyheter24 kontaktade Max Wallenberg, presschef Arla Sverige och frågade hur de valt ut kändisarna som fått smör skickat till sig. 

– Bregott är ju en väldigt folkkär produkt som når ut brett, så det ville vi spegla. Det är allt från sportprofiler till författare och matkreatörer som fått hem specialförpackningarna, berättade han då. 

Camilla Läckbergs reaktion till Bregott

En av de som sannerligen blev nöjd med sitt smörpaket var Camilla Läckberg

Camilla Läckberg. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Under veckan publicerade hon en bild på sin Instagram där hon stolt visade upp sitt paket med smör – som även hade hennes ansikte på förpackningen. 

"REKLAM. Fick så kul bud hem idag. Vad tror ni? Kan det vara en storsäljare? ”Smöra för Läckberg", skrev hon till inlägget.

Snabbt fick hon hejarrop för den fina bilden på förpackningen. Och någon som snabbt var framme med ett välriktat skämt. Det var ingen mindre än Alexander Karim

Alexander Karim. Bildkälla: camillalackberg/Instagram

Och skämtet. Ja det gick nästan hem lika starkt som Läckbergs förpackning. 

Kul!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!