Gynning trakasserad - stänger blogg

"Den här personen måste vara psykopat".


Den populära bloggaren Carolina Gynning stänger ner sin blogg på Stureplan.se. Inte på grund av att hon har tröttnat på att blogga eller för att hon har för mycket att göra.

Hon slutar blogga för att hon helt enkelt har fått nog av de trakasserier som förekommer på hennes blogg. Det är en person som återkommande skriver elaka kommentarer i bloggens kommentarsfält.

– Den här personen måste vara psykopat, säger Carolina till Aftonbladet.

Carolina har förutom att bestämt sig för att sluta blogga funderat på att polisanmäla den som trakasserar henne. Påhoppen handlar inte bara om Carolina utan även om hennes familj och vänner.

Nu har hon fått nog. Bloggen på Stureplan.se kommer att läggas ner i slutet av juli. Om hon kommer att blogga någon annanstans är oklart. Men det är tydligt att hon är trött på att bli trakasserad.

I sin blogg vädjar hon om hjälp till sina läsare. Carolina vill veta hur man blockerar personen från bloggen samt hur man kan kolla upp vad personen heter som har trakasserat henne så hon kan polisanmäla. Men även om hon lyckas med det verkar hon ha bestämt sig.

– Jag kommer att sluta i vilket fall. Jag var färdig med Stureplan.se, säger Carolina till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!