Gynningmobbarna talar ut i video

De uthängda Gynningmobbarna berättar sin version om skandalen.


Carolina Gynning har bestämt sig för att sluta blogga. Anledningen är den mobbing hon utsatts för på nätet med elaka kommentarer om henne och hennes familj. Något som Gynning alltså fått nog av. I samband med det valde hon också att hänga ut de två personer som hon pekade ut som sina mobbare - Poyan Aslanian och Linda Svensson.

En polisanmälan och flera tidningsrubriker senare är skandalen ett faktum. Anklagelser viner fram och tillbaka och Gynning har fått både stöd från Robert Aschberg och Katrin Zytomierska men också attackerats av kolumnisten Johanne Hildebrandt.

Nu går de anklagade mobbarna Poyan Aslanien och Linda Svensson, ut och ger sin version av Gynningskandalen. Man vänder sig emot tevestjärnans ytliga budskap.

– Det är ingen sund trend. man ska fokusera på mode, pengar, handla, vara smala, operera oss, det är inget sunt ideal vare sig det gäller män eller kvinnor, säger Linda Svensson i videon och fortsätter:

– Är det ett sunt samhälle vi lever i? Nej.

De båda vänder sig inte bara mot Gynnings osunda budskap utan också den ensidiga rapportering som präglat hela affären.

– Det är inte bara vår rättighet att argumentera emot och kritisera något som vi anser är destruktivt men det är även allas skyldighet..., säger Poyan Aslanian.

Se Poyan Aslanian och Linda Svenssons video:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!