Kändisarna som får festa med Jay-Z i Sverige

Robyn, prins Carl Philip, Carolina Gynning, Kenza och Blondinbella får hänga med stjärnan.


Under torsdagen ska Jay-Z gästa den svenska teveshowen Skavlan i SVT som kommer att sändas under fredagen.

Självklart passar stjärnan på att festa till det under sitt Sverigebesök.

Förra året han var i Sverige drack han upp all champagne på restaurangen och nattklubben Berns Salonger i Stockholm för att senare festa vidare med bland annat Carola Häggqvist under den officiella festen på festpalatset Villa Pauli i Stockholm.

Då var klädkoden vitt. Nu är det blått som gäller.

Under torsdagen hålls en releasefest för stjärnans senaste album The blueprint 3 på nattklubben Rose i Stockholm. Det är den enda releasefesten för albumet i Europa.

En gäst som får festa med hip hop-stjärnan är bland annat Jay-Z:s landsman Anna Anka som även hon medverkar i teveshowen.

– Ja, det ska bli kul! säger Anna Anka till Aftonbladet.

Precis som förra gången är även Carola bjuden. Robyn, Blondinbella, Kenza, prins Carl Philip, Carolina Gynning och Fredrik Skavlan finns även med på den heliga gästlistan.

När Sverige får finfrämmande ska det inte snålas. 15 drinkbord har förberetts med bokningar på mellan 30 000 och 100 000 kronor per bord.

Ett krav som stjärnan har är att eventföretaget som fixar releasefesten ska flyga in världsartistens specialbeställda lyxflaskor med vin och champagne eftersom de inte finns att få tag på i Sverige.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!