Lohan riskerar fängelse med inbrottstjuv

På fredag ska Lindsay Lohan utfrågas i rätten.


Att Lindsay Lohan festar för mycket är allmänt känt. Nu har det även gått upp för domaren i Beverly Hills som förstör Lindsays helgplaner genom att kalla henne till rätten för en utfrågning redan nu på fredag.

Lohan är fortfarande under skyddstillsyn efter sin rattfyllaedom från 2007. Då dömdes Lohan till ett 10 månader långt alkoholprogram, fängelse i ett dygn, 10 dagars samhällstjänst och 36 månader av skyddstillsyn. Om hon inte skött sig under prövotiden kan det leda till ett fängelsestraff, skriver ABC.

Väl i fängelset kan Lohan få sällskap av Nicholas Prugo ,18, som stal kläder och smycken ur hennes hem till ett värde av 128 000 dollar.

Den unga inbrottstjuven som arresterades förra månaden, anklagas även för inbrott hos The Hills-stjärnan Audrina Patridge där han fick med sig 43 000 dollar. Sammanlagt kommer de båda bytena upp till ett värde av runt en miljon och tvåhundratusen kronor.

Hollywoods egna kändistjuv väntar på sin rättegång den 11 november. Om han fälls väntar fängelse i upp till sex år, skriver BBC.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!