1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Grisblodsattack mot Kissie

Någon har gett sig på Kissies dörr och stänkt grisblod på den och skrivit "BORGAR HORA" med svart färg.– Avundsjuka sossar, säger Kissie.


Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilssons ytterdörr har blivit vandaliserad och någon eller några har skrivit "BORGAR HORA" på den.

– Det som händer på internet bryr jag mig inte om, men det här är allvarligare, säger Kissie till Nyheter24.

Händelsen, som skedde någon gång under tisdagen är polisanmäld, men bloggerskan har inga större förhoppningar på att polisen ska lyckas gripa gärningsmännen.

– Polisen brukar inte göra någonting åt såna här saker säger hon uppgivet.

Vem eller vilka som ligger bakom attacken har hon ingen aning om, men hon är övertygad om att det är avundsjuka som ligger bakom.

– Det handlar om avundsjuka. Säkert avundsjuka sossar som inte har några pengar, de gjorde samma sak mot Blondinbella.

Hemlig adress

Bloggerskan, som tidigare varit restriktiv med att lämna ut sin adress av rädsla för att bli drabbad av liknande händelser, ska nu ansöka om hemlig adress. Efter det som skett tror hon inte att hon längre kan leva ett normalt liv.

– Jag har planerat att flytta tidigare. Men min nya adress ska jag ansöka om att ha dold, jag vet att det är svårt att få tillstånd, men jag måste ha det efter det som hänt. Jag kommer aldrig mer bjuda hem folk, jag tror inte ens att att mina framtida grannar kommer att veta att de är granne med mig.

Trots det inträffade är bloggerskan inte rädd.

– Nej, jag blir inte rädd av sånt här, jag blir bara förbannad. Men min lillebror har blivit rädd.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!