1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Desirée - bästa blogginläggen

Från Desirée Nilssons blogg har Nyheter24 listat de mest provocerande, kontroversiella och uppmärksammade blogginläggen.


Fakta

Namn: Desirée Gabriella Mykkänen Nilsson.

Född: 2 augusti 1994.

Bor: Stockholm.

Antal besökare: Enligt Bloggportalens statistik ca 370 000 per vecka.

Aktuell: Med bloggen www.desireenilsson.se

Under en månad kartlägger Nyheter24 några av Sveriges största bloggerskor. Den här veckan ägnar vi åt Desirée "Dessie" Nilsson.

Desirée "Dessie" Nilsson, 16, har bloggat sedan i juni 2008, och storbloggerskan har under åren varit såväl avsiktligt provocerande som självutlämnande och ärligt förbannad.

Nyheter24 har grävt i arkiven och funnit fem inlägg värda att upmärksamma lite extra. 

Desirée har…

…dissat Maud Olofsson

Desirée klarar inte av ”kärringarna som tror att deras liv är perfekt” – politikern Maud Olofsson inkluderad.

”Ni vet gamla k*rringar som man ser ibland, som inte har något liv. Alla dem ser desperata ut, men låtsas att de har så bra liv.. och ni vet när man ser dem så vill man bara spy!? Jag hatar sånna kärringar! Jag tänker helt klart skapa en grupp, vid namn.. HTB! = Hate those bitches!

Ni förstår väl vad jag menar..? Kärringar som tror att deras liv är perfekt, och bor ihop med sin gamla gubbe som aldrig får bestämma hemma. Kärringarna i 60års åldern som säger att de inte förstår sig på ungdomen för att vi lever livet hellre som yngre än äldre!? Usch.. Jag hatar sånna jävla liv, och vet ni vem jag hatar mer som jag tänker mig lever sånt här liv? Maud Olofsson." (2009-09-23)

…varnat läsarna för ex-pojkvännen

Dessie har tidigare talat ut om den misshandel hon utsattes för av sin ex-pojkvän, och i en intervju i Nöjesguiden förklarade bloggerskan att hon älskade honom mer än sig själv.

I augusti 2010 – när det destruktiva förhållandet var över – hände dock något som fick henne att varna även sina läsare för honom.

”Sveriges äckligaste kille.

Killen som har tre anmälningar för våldtäkt mot 13 åriga tjejer som han k*ullat mot deras vilja i garderober, i skogar osv. Han har även 4 anmälningar för misshandel mot kvinnor. Och 3 anmälningar för misshandel och bråk i Stockholms innerstad.

Det var även han som misshandlade mig så att jag fick en jättebula i ansiktet. Han är även pundare och han har lurat folk på pengar. Han har även kissat i folks shampoon på fester, bajsat ner ett helt dagis och smetat in dörrarna med det.

OCH JAG VAR KÄR I DET ÄCKLET. Jag var tillsammans med honom förut, och sen kom det fram mer och mer om honom, och sen började han slå mig, och tillslut slutade det med misshandel.

Jag har försökt att inte ha någon kontakt med honom, men nu i veckan så gjorde han en sak som skadade min familjemedlem, som gjorde att den personen hamnade på sjukhus. Förstår ni vilket äckel han är?

Han är Sveriges Äckligaste och mest hatade kille, och varnar er för honom nu (mest tjejer) för att bli utnyttjade samt lurade utav honom. Det finns mycket mer saker om honom som ni egentligen bör veta. Om någon utav er träffar på honom eller något vill jag att ni försöker att gå därifrån så snabbt som möjligt.” (2010-08-27)

…avslöjat en väl bevarad blogghemlighet

I september förra året avslöjade Desirée en av bloggvärldens bäst bevarade hemligheter.

”Att blogga är nog världens bästa + enklaste jobb. Självklart har den vissa nackdelar (alltid ha med sig datorn, stressa upp på morgonen innan skola för att skriva ett inlägg osv osv..) Men det är sånt jag kan klara av. Om man jämför med alla andra jobb som finns så är det INGENTING vi bloggare gör egentligen - Alltså Sveriges enklaste, lättaste, och lataste jobb.” (2010-09-14)

...berättat om sina urspårade nyårskvällar

"Aj aj.. Är så jävla bakis, och har ont i huvudet som in i helvete. Det känns som om mitt huvud ska spränga.. Jag har hittat två sår på min hand, fimpsår eller något annat sår som blev igår, har faktiskt ingen jävla aning!

Jag hann med jättemycket igår faktiskt.. Som tex:

– Jag kramade en annan killkompis, då blev min pojkvän att jag var otrogen och slog till honom.

- Jag fick ett glas vodka i ansiktet

- Jag la över 600 Kr på taxi

– Jag fick minst 5 komplimanger om att jag hade stora tuttar, sick!

– Jag kissade framför främlingar, på toaletten

– Min kompis Ludde och *** låtsades bråkade och det slutade med att Ludde bröt näsan + att han fick en jättestor bula i hela pannan! Jag har aldrig sett så mycket blod förut som jag gjorde då!" (2010-01-01)

Inte heller det senaste årsskiftet slutade odramatiskt för Desirée och hennes vänner.

”Jag hade jättetrevligt igår verkligen! Dock så spårade det ut lite i slutet. Mitt avundsjuka ex kom till min lägenhet. Då kommer han fram till mig på tolvslaget och försökte kyssa mig (!!!) så min pojkvän blev lite arg (SJÄLVKLART!) och sa till mitt ex. Då tog mitt ex en glasflaska och kastade i min pojkväns huvud (?!) Sån jävla idiot. Han är ett riktigt psyko.

Plötsligt så börjar brandalarmet pipa, och vi fattar inte varför. Så känner vi hur det luktar bränt, och då har någon tänt på i badrummet. Vi vet dock vem det var (En objuden gäst). Det är så synd med folk som ska förstöra för andra pga avundsjuka, och det här var avundsjuka. Tro mig.

Såg även att min LV väska + ett par klackskor var snodda. Respektlösa, fattiga jävla idioter.” (2011-01-01) 

...berättat sanningen om Paulina "Paow" Danielsson

Storbloggerskorna och de forna bästa vännerna Dessie och Paow har legat i luven på varandra under en längre tid.

I juni 2009 valde Desirée tillslut att berätta sin uppfattning om hur det egentligen gick till när Paulina ”Paow” Danielsson skapade sig ett namn.

”Det är jag som har "skapat" Paulina, innan jag kände henne var hon svarthårig och likblek och hatade när jag hade rosa läppstfit, och kallade mig fjortis för att jag var blondin. Jag älskade rosa och var lbondin sen började jag umgås mer och mer med henne, och nu är hon som.. jag? Jag skapade hennes "image" som hon har nu, innan var hon "fjortispaow" sen "blatte paow"” (2009-06-15)

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!