Veckan i Tryck

Nyheter24:s Quetzala Blanco sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.


(!) Popstjärna i blåsväder

Imorse rasslade det till i min telefon. "Verkar som att xx är i blåsväder". Ja, nu åtalas en svensk popstjärna för att ha raggat aningen framfusigt på Debaser. Eller ja, det heter nog inte så i lagboken "dömd för att ha raggat framfusigt på Debaser". Men men. För egen del tycker jag bara att det är riktigt trist att popstjärnan i fråga har skaffat sig en flickvän. Han är het. Aja.

(-) Cravingz.se

Minns ni bloggkommentatorerna? Tror det är en grupp på en 3-4 tjejer, de driver en otroligt populär blogg på Stureplan.se.
En gång skrev de att jag var dryg eller nåt sånt.
Det kommer jag aldrig glömma.
En annan gång skrev de att Nöjesguidens chefredaktör Margret Atladottir "var konflikträdd". Det kommer jag aldrig att förlåta.
Men – som Tony Irving skulle ha sagt – allt sådant lägger vi åt sidan nu.
För jag är ju professionell (googlade stavningen där) och sådär.
Nu har de här tjejerna startat en sajt som heter Cravingz. Det har snackats lite om den här sajten i veckan. Om krönikorna. Om nyheterna. Om logotypen. (Den är sjukt likt Laserdome faktiskt). Jag tycker att sajten talar för sig själv, och Ebba von Sydow skrev en recension här också. Läsvärt!


(+) Linda Thelenius – rena rama Exoristen?

Ibland gör vi rätt feta scoop här på Nyheter24. Som det här med att Linda Thelenius har sökt till programmet Det okända eftersom hennes hus är hemsökt. Hennes hus?! Hennes huvud snarare?

(?) Otacksamma mammor

Är det inte samma visa varje år? De ensamma mammorna som söker kärleken "luras" alltid att dejta någon brottsling. Delvis, någon av killarna har någon gammal skitdom över sig. Den här veckan har det hänt igen. Jag tycker mammorna är otacksamma faktiskt. Det finns ju inget sexigare än gamla gangsters? Jag äter alltid popcorn till Efterlyst och spanar in vältränade killar i Adidasbyxor. Som att vinna på lotto ju.

 

(+)  Kenza och Kanye

Alltså gud är inte det typiskt svenskt? Att vi alltid ska vara avundsjuka? Eller ja, alla faktiskt. Kenza ville bara sitta på golvet med sin goda vän Kanye West och titta på inspirationsbilder och så slutar det så här? Hånad av Perez Hilton och allting. Det senaste ryktet jag snappade upp på Twitter nu är i alla fall att Nelson Mandela och Kenza tydligen är goda vänner och att de känt varandra i ett år! Han kommer tydligen till Sverige snart, och då ska de sitta på golvet och kolla på hans inspirationsbilder. Nu undrar alla såklart: Kommer bilder från Jofama by Kenza att blixtra förbi? Tills dess: Vem gör den stora tala ut-intervjun med Kenzas pojkvän?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Veckan i Tryck