1 av 5
2 av 5
Komplimanger får Kikki många av. Fräsch och snygg är de vanligaste.
3 av 5
Komplimanger får Kikki många av. Fräsch och snygg är de vanligaste. - Foto: Victor Lundberg / SCANPIX
Partymamman Anna vet hur man festar i Båstad.
4 av 5
Partymamman Anna vet hur man festar i Båstad. - Foto: Kanal 5
5 av 5
- Foto: Faksimil SVT

Veckan i Tryck

Nyheter24:s Quetzala Blanco sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.


(!) Blondinbella – snart i ett klimakterium nära dig
Sveriges yngsta tant Blondinbella gör kometkarriär. Åt alldeles rätt håll. Alldeles snart får vi nämligen se Blondinbella som sidekick i Malou von Sivers mysshow Efter tio.

(?) Knark-Ola
Jag struntar fullkomligt i om Ola Lindholm så har knarkat härifrån till Santa Fe. Men hans sätt att hantera det här debaclet...Well, det önskar jag inte ens min värsta fiende.

(!) Kikki raggar på Twitter
Att det är äkta inne att hitta kärleken på Twitter har Kikki Danielsson förstått. Fuck match.com och sånt där som kostar pengar. På Twitter lever Kikki loppan.
– Jag är ju med på Twitter och flirtar lite med unga killar. Då lever jag upp lite. De vet att jag är äldre än dem, men jag försöker skriva på deras språk. Det har min son lärt mig.
– Det är många som skriver "I love you" och att jag är så fräsch och snygg, säger Kikki Danielsson.
Undertecknad kan garantera att raggning på Twitter fungerar.

(-) Crocs-teven
Niotusenmiljoner meter shots, överviktiga brudar, finniga killar med Crocs runt strippstänger, smaklöst festande. Jo, det går en trend i trashteven. Den här veckan blev vi utbrända både av att se Kaos i Båstad och det totalt depraverade Sol, fest och oroliga föräldrar.

(+) Jägarna 2
Detta machodrypande jaktepos är en svensk nationalskatt, ett kulturarv rentutav. Jag ska absolut gå och se den på bio i helgen. Dessutom tycker jag att Peter Stormares klädstil är väldigt, hur ska jag lägga fram detta, fascinerande. Som en blind Lady Gaga.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!