- Foto: All over press/Montage

Veckans Hollywood-tweets

Nyheter24 summerar veckan i kändistweets:


Nyheter24 på Twitter

Glöm inte att du kan följa Nyheter24 på twitter här.

Victoria Beckham - Harper älskar pappas nya tatuering som visar hans kärlek, skrev Victoria och publicerade en bild på sin dotters hand tillsammans med David Beckhams tatuerade arm.

Britney Spears - Får sylektioner i Sverige av de som jobbar med kostymen. Gulligaste tjejerna! twittrade världsstjärnan från sitt besök i Sverige.

Coldplay - Så glad att ni gillar videon till Paradise. Det är en galen historia bakom den. Och ja, det är bandmedlemmarna i elefantdräkterna, twittrade bandet om sin nya video.

Kim Kardashian - Het cider gör mig så lycklig, twittrade reality-stjärnan. Ja, vissa är mer än lättroade.

Justin Bieber - Låter alla min fans veta att jag lärde mig att sjunga från BoyzIIMen, de är fantastiska och du måste köpa deras nya skiva.

Ashton Kutcher - När E.T ringde hem, tror ni att han förväntade sig att de skulle svara på mobiltelefoner då? undrar Ashton och publicerade i samma uppdatering den här bilden.

Taylor Swift - Grym kväll, nu ligger jag i sängen och tittar på kattungar på YouTube och äter kringlor, och okej jag äter kakdeg också.

Russel Brand - Okej jag gick och deltog i att ockupera Wall Street och allt jag skrev var den här världelösa artikeln.

Paris Hilton - Hade så roligt på "världens gladaste plats på jorden" i dag! Älskar Disneyland, twittrade arvtagerskan som besökte Paris och leklandet alla 13-åringar ser som himlen. 

Charlie Sheen - Tack så mycket, ha en episk dag! twittrar Charlie som tack för gratulationen om att han nått över fem miljoner följare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!