- Foto: All over press/Montage

Veckans Hollywood-tweets

Nyheter24 summerar veckan i kändistweets.


Nyheter24 på Twitter

Glöm inte att du kan följa Nyheter24 på twitter här.

Nicole Richie - Att skära en smörgås på diagonalen är bara ett desperat försök se lyxig ut, skriver miljonären på sin Twitter.

Russel Crowe - Promenad en timme, 50 minuter på gymmet på morgonen, en halvtimme på gymmet och 45 minuter yoga på eftermiddagen, twittrar filmhunken. Vem hade kunnat ana att han gick på yoga...

Paris Hilton - Som LMFAO skulle säga, jag är i Miami bitch, yes. Älskar den här staden, twittrar arvtagerskan som är på besök i staden med sin syster Nicky.

Kevin Spacey - Om du gillade det korta jag skrev häromdagen, så kanske du gillar att du kan få möjligheten att regissera mig i din egna kortfilm? skriver superstjärnan som ger oss dödliga möjligheten att få göra en film med en stor Hollywood-stjärna.

Lady Gaga - Du vet det är dåligt när Haus of Gaga laddar ner olagliga videos via sina mobiltelefoner, skriver Gaga om den grupp kreativa människor som står bakom alla hennes galna utstyrslar och kreationer.

Vctoria Beckham - Vi vann! Tack till mitt fantastiska team, twittrar fotbollsfrun efter att hennes märke vunnit årets designmärke på brittiska Fashion award.

Ellen DeGenres - Jag har väntat länge på att få säga det här, Bono var med i mitt program i dag, skriver programledaren och komikern lyckligt.

Ashton Kutcher - Vad som är mer värt än att vara intressant är att vara intresserad, twittrar den nyskilde hunken filosofiskt.

Britney Spears - Kan inte hålla mig längre, jag stannar en dag extra i Mexiko för att genomföra en gratis show.

Kelly Osbourne - Skicka mig ett meddelande med hur mycket det kostar för att alla fem familjerna och vad de behöver. Så ska jag se vad jag kan göra, skriver Kelly som svarat på en "vanlig" twittrare och erbjuder sig att göra julen bättre för familjer som har det svårt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!