Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
32 920
reaktioner idag
 • Foto: Stella Pictures

  Michael dog 2009.

  BILD 1 av 4
 • Foto: Stella Pictures

  Conrad Murray dömdes till fyra års fängelse och hålls ansvarig för Michael Jacksons död.

  BILD 2 av 4
 • Foto: Stella Pictures

  Det har tryckt upp tröjor som fans kan köpa för att visa att man tyckte att det var rätt att Murray dömdes.

  BILD 3 av 4
 • Foto: Stella Pictures

  Conrad Murray i rätten.

  BILD 4 av 4
Publicerad 2012-06-21 16:48

Jacksons mördares högsta önskan uppfylld

Conrad Murray fruktade för sitt liv när hälsan blev allt sämre i fängelset. Nu har han äntligen fått vad han behöver - kalsonger.

0 personer rekommenderar detta.

Sedan i november sitter Michael Jacksons före detta doktor Conrad Murray bakom galler. Det efter att han dömts till fyra års fängelse för vållande till Michaels död. I veckan gick den före detta doktor in i väggen och krävde att få bli förflyttad från fängelset i Los Angeles med anledning av hur dåligt han behandlats.

Bland annat ska han fruktat för sitt liv och sin hälsa då han endast fått frisk luft en gång på månad och nya underkläder en gång per vecka.

– Jag kanske inte kommer ut levande. Det här är en väldigt farlig plats. Jag dör här. Systemet är till för att ta död på mig, ska han då sagt till sin advokat uppger TMZ.

Men nu verkar det som om vinden har vänt för Murray.

Bland annat ska Murray ha försetts med en ny filt till sin cell och förts upp på taket för att få en nypa frisk luft. Sist men inte minst nya och rena underkläder, skriver nu TMZ.

Klagat förut

Redan efter en månad som inlåst klagade han på särbehandling. Och inte av den goda sorten.

– Att behandla honom som Hannibal Lecter är stötande, sa Murrays advokat då och syftade på en fiktiv seriemördare spelad av Anthony Hopkins.

0 personer rekommenderar detta.

KOMMENTARER

Innan du kommenterar: läs våra regler