Carina Bergfeldt Instagram
Carina Bergfeldt väcker starka känslor hos sina Instagramföljare. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT/

Carina Bergfeldts Instagrambild hyllas – efter roliga detaljen med sonen

Journalisten och programledaren Carina Bergfeldt engagerar dagligen hundratusentals människor på Instagram med sina inlägg. Och nu har hon ännu en gång gjort succé i sitt flöde.


Carina Bergfeldt, 41, har blivit ett välkänt ansikte hos hela svenska folket under de senaste åren. I januari tog hon hela Sverige med storm när premiären för talkshowen "Carina Bergfeldt" hade premiär på SVT. Hon har hyllats av både tittare och SVT för sin insats. 

Carina var även en av de första journalister som anlände till Utøya efter att Anders Behring Breivik sköt ihjäl 69 ungdomar år 2011. Någonting hon berättat för evigt kommer att prägla hennes liv.

Förutom arbetet som journalist och programledare så delar Carina dagligen med sig av sitt liv på Instagram. Där delar hon med sig av allt från historier om hennes resor som journalist till vardagslivet som småbarnsmamma. 

Men man kan gott säga att hon både möter ris och ros för sina inlägg. 

För drygt ett år sedan delade Carina en bild på sonen Hamilton som åker pulka. Det faktum att han inte hade några vantar fick följarna att se rött. Detta tog hon med en klackspark och svarade ironiskt att hon "inte tror på vantar". 

Carina Bergfeldt hyllas efter detaljen i nya bilden

Denna gång har Bergfeldt på nytt delat en bild på sonen – men med helt andra efterskalv från följarna. 

Hon har nämligen nyligen vunnit en fin utmärkelse i tidningen Mama vilket fick henne att skämta till det med en prestigelös bild från verkligheten. 


"Jag vinner ett pris som ”Årets mama” och dansken tar snabbt ned mig på jorden igen genom att skicka den här bilden av mitt föräldraskap", skriver hon till en bild som visar henne sovandes på golvet tillsammans med sonen Hamilton. 

Och nu haglar kärlek från igenkännande följare in

Carina möts av lovord i sitt kommentarsfält. Bildkälla: Cbergfeldt/Instagram

Några av kommentarerna lyder:

"Det är därför vi älskar dig och din familj"

"Enligt mig är just denna bild ett bevis på vad en bra förälder gör"

"Du äger"

"Du ligger ju bakom så att Hamilton har något att luta sig på om han trillar! Bästa stödet i livet ".

Riktigt fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!